Над 150 000 фена на AC/DC почетоха Bon Scott

Над 150 000 фена на AC/DC почетоха Bon Scott | MMTV
Покойният фронтмен на AC/DC Bon Scott бе почетен с голям трибют в неделя (1 март) в родината на бандата Австралия

Над 150 000 фена изпълниха затворена за движение магистрала Canning Highway в Перт. Събитието бе озаглавено „Highway to Hell“ и се проведе в последния ден на фестивала в Перт за 2020 г.

Като част от възпоменанието, множество трибют банди на AC/DC свириха на камиони и ремаркета, докато се движеха по пътя, обграден от зрители.

Бон Скот почина преди 40 години на 19 февруари 1980 г., на 33 годишна възраст. Вижте кадри от тържествата на „Магистралата към Ада“.

Highway to Hell rocks Perth

#WATCH: Thousands of people lined the streets of Canning Highway as an AC/DC tribute 'Highway to Hell' rocked Perth.

Публикувахте от ABC Perth в Неделя, 1 март 2020 г.

В съобщение преди събитието бе обявено, че:

„От Canning Bridge в Applecross до Rainbow във Fremantle ще бъде затворена цялата магистрала, за да създадем най-дългата сцена в света. Така ще направим най-голямото място за концерт както и спектакъл какъвто не е виждан до сега.”

Общо осем групи взеха участие в спектакъла, който премина през дългата 10 километра отсечка. Камионите с групите спираха периодично, за да може зрителите да чуят цяла песен.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.