AC / DC тръгват на турне с Brian Johnson?

AC / DC тръгват на турне с Brian Johnson? | MMTV
Слуховете относно завръщането на Brian Johnson в AC / DC се носят вече почти една година

Последният щрих към тях добавя радиостанция V-100 от Канзас. Според техен доверен източник AC / DC ще обявят започването на световно турне следващата седмица, в което Брайън Джонсън ще възобнови позицията си на вокал.

Миналото лято Брайън Джонсън и Фил Ръд бяха забелязани заедно пред студиото, където бяха записани последните три албума на AC / DC. През януари, метъл ветераните от Terrorizer съобщиха, че са се засекли с Джонсън на летището, където той потвърдил, че записват нов албум с AC / DC.

Миналото лято Брайън Джонсън и Фил Ръд бяха забелязани заедно пред студиото, където бяха записани последните три албума на AC / DC.Съвсем наскоро радио водещият DJ Eddie Trunk разкри:

“Имам доверени източници, които ми казаха, че AC / DC ще тръгнат отново на турне с Брайън Джонсън като вокал. Почти съм сигурен, че това е сигурно. В най-лошият случай AC / DC ще издадат някакъв албум и той ще бъде в почит към Malcolm Young точно като Back in Black беше почит към Bon Scott.”

Що се отнася до предстоящото световно турне от австралийските рок икони, V-100 пишат: 

„Нашите източници ни казват, че групата ще обяви световното турне 2019-2020 следващата седмица в сряда (17.07.2019 г.). Друга забавна информация, която имаме за вас, е да отговорим на всичките ви въпроси за Брайън Джонсън. Да, той се върна с групата. Слуховете според които той работи с тях се оказаха верни. Брайън работи със слушалки направени специално за него с помоща на които да продължи да изнася концерти на живо, без това да причинява повече щети на слуха му. Нашият източник е много близък до AC / DC и ние вярваме, че той е надежден.”

Ако Джонсън се върне в AC / DC, то той ще изпълни първите си концерти с групата от февруари 2016 г. Следете новините внимателно и другата седмица, за да разберете дали слухове са верни.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *