Belau пуснаха новата си песен – An Ocean With No Waves

Belau пуснаха новата си песен - An Ocean With No Waves | MMTV
Унгарците Belau се заврънаха с нова песен – An Ocean With No Waves

Belau са едни от най-обещаващите изпълнители на електронна музика на европейската музикална сцена. Техния дебютен албум „The Odyssey“ им спечели награда Грами в категория “Най-добър албум за електронна музика“. След неговото издаване, те яхнаха вълната на успеха и направиха голямо турне из Европа с почти 200 изпълнения на живо в 23 държави. Участията им включваха елитни фестивали като Primavera, Eurosonic, Electric Castle, Sziget и SXSW.

Песента An Ocean With No Waves е част от дългоочаквания им албум Colourwave, който ще излезе на 29 май.

След като се превърнаха в най-успешната международно успяла унгарска група Белау започнаха работа върху новия си концептуален албум.

За новата песен, в която си партнират с Yasaquarius от Belau споделиха:

“В текста на “An Ocean With No Waves” се опитахме да балансираме между двата различни слоя на песента: от една страна имаме сантименталния и изключителен персонаж на Яс, а от друга – непрекъснато нарастващото послание на Белау. Опитахме се да обхванем текстовете, които тя написа като напишем химн за съвместност, съгласувана от силата на природата. Става дума за любовта във вечната ѝ цялост.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *