Взимате ли тази Birkin…пардон, Drake за свой законен съпруг?

Drake - Birkin

Ако познавате момиче, което харесва Drake и чанти с марка Birkin, тогава прочетете и следващите редове.

Ще направите услуга както на рапъра, така и на девойката, защото тя може би е родена точно за канадеца.

Drake е новата корица на сп. ‘Hollywood Reporter’, което означава обширен материал за изпълнителя между страниците на новия брой. Сред нещата, които рапърът обсъжда в интервю за изданието, са правенето на музика, преследването на първо издание на „Хари Потър и философският камък“ на стойност $160 000 и плановете за едногодишна почивка от музиката, в която Drake смята да работи върху филмови проекти. Едно друго нещо обаче може би ще развълнува повече почитателките му.

Авторът на статията Татяна Сийгел пише:

„Той разкрива, че колекционира чанти Birkin с години, подарък „за жената, с която се окажа накрая.“ Иначе отклонява въпроси за любовния си живот, както и значението на един от най-познатите си хитове Hotline Bling.“

Правилно прочетохте: 31-годишният канадец има цяла колекция чанти, които очакват бъдещата му жена.

И това ако не е романтично…Или всъщност…какво става, ако избраничката му вместо класика предпочита нещо по-екстравагантно като от Рей Кавакубо например? Или избраните от Drake модели не ѝ харесват? Ще се сбогува ли той с любовта си, ако тя откаже да носи чанти Birkin?

В Twitter някои дори осъдиха поведението на рапъра. Писателката Роксан Гай заяви: „Писна ми от Drake. Това не е романтично, а странно и лошо. Ами ако на бъдещата му съпруга изобщо не ѝ пука за чантите Birkin? Той буквално е създал жажда за зестра.“

Снимка: musicisentropy @Flickr

Е, има и по-кофти неща, които един бъдещ съпруг може да събира (колекцията на г-н Грей от „50 нюанса сиво“ например). Пък и ако жена му не ги хареса, Drake винаги може да ги раздаде на фенове, нали така? Съмняваме се обаче, че някое момиче ще откаже безплатна чанта, още по-малко такава, която струва между десетки и стотици хиляди долари.


Чантите Birkin са част от семейството на модния бранд Hermès.

Кръстени са на модела, актриса и певица Джейн Бъркин, която при един самолетен полет през 1983 г. случайно се оказала до тогавашния изпълнителен директор на Hermès – Жан Луи Дюма. Когато препълнената ѝ тогава кошница се изсипва на земята, Бъркин се оплаква, че не може да си намери красива и удобна чанта за почивните дни, която да побира всичко..

Тогава от Hermès създават чантите Birkin, коите се изработват ръчно и само от естествена кожа. Тези модели нямат лого, но се отличават със своето катинарче, ключ, джобове и малки дръжки. Birkin не се продава в магазините, нито се купува от интернет просто така. Чантата си прави по заявка, с което Обри Греъм (или просто Drake) вече имат опит.

Както казва и Саманта от „Сексът и градът“, Birkin не е просто чанта, а символ на успех, престиж и лукс. Въпреки това обаче Джейн Бъркин, вдъхновила аксесоара, го носила много малко време. Тя притежава само 1 брой, за който казва, че „тежи проклето“ и заради това ще трябва да я оперират рамото ѝ от тендинит. Жените понякога нямаме угода, така че е добре Drake още отсега да се подготви психически.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

ДениДим

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *