Намериха откраднатите дневници на John Lennon в Берлин

Намериха откраднатите дневници на John Lennon в Берлин Drawing of John Lennon

Дневници на John Lennon и стотината вещи на Бийтълс бяха открити

В немската столица бяха открити дневници на John Lennon, откраднати преди повече от десетилетие. Освен тях, предстои да бъде хвърлена светлина върху близо 100 други вещи на легендарната група, които скоро трябва да бъдат възстановени от полицията.

mmtv-john-lennon-2.jpg

Дневниците в момента се намират в главното управление в Берлин в компанията на два чифта очила на Ленън, касета със запис на Бийтълс по време на концерт, лист хартия и кутия за цигари. Според BBC Йоко Оно е разпознала вещите от снимките, които й били показани в Немското посолство в Лондон.

Предметите са били откраднати от Оно през 2006 г., а този са открити в заложна къща. Полицията ги конфискува и използва момента да задейства търсенето на още вещи в неизвестност. 58-годишен мъж е арестуван, а вторият заподозрян, който е работил за Йоко Оно, към момента не може да бъде открит.

Миналия месец колекция от невиждани досега снимки на Джон Ленън беше показана в Музия на Бийтълс в Ливърпул. Посетителите там имаха възможността да се насладят на 27 негатива от 1970 г.

Междувременно в началото на ноември беше открито писмо от 1992г., в което убиецът на Ленън – Марк Чапмън, пише, че смята греха си за опростен. В него той твърди: „Исус е действителна личност, която се случи да опозная“. Чапмън още казва, че със смъртта си Христос е изкупил човешките грехове, включително извършеното убийство на Ленън. Престъплението си той нарича „ужасно събитие, което никога няма да забравя.“

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *