Hypnotic Rage се завръщат с нов сингъл “Reliever”

Hypnotic Rage се завръщат с нов сингъл “Reliever” | MMTV
Hypnotic Rage пуснаха новото си парче “Reliever”, което е първият сингъл на електро бандата след 9-годишно мълчание

Водени единствено от любовта си към музиката, групата решава да се завърне на сцената и го прави по един категоричен начин с “Reliever”.

С обновена концепция, различна визия, силно присъствие и коренно различен нов електронен звук, Hypnotic Rage ни предават посланието си за смисъла на човешкия живот в името на любовта.

Текстът и музиката на “Reliever” са на Кирил Захариев – Кико, звуков инженер е Николай Желев – Джей, а записът, аранжиментът и миксът са продуцирани в собственото им студио “HypnoticLab”.

Текстът и музиката на “Reliever” са на Кирил Захариев – Кико, звуков инженер е Николай Желев – Джей, а записът, аранжиментът и миксът са продуцирани в собственото им студио “HypnoticLab”.Завръщането на групата е подплатено с впечатляващ като продукция видео клип, който ни изстрелва директно в необятното пространство на въображението, материализирано чрез звук и картина, а мащабната реализация е дело на режисьора Господин Господинов – Гепи. Идеята за вечността, която вълнува не само групата, е пресъздадена чрез открояващите се геометрични инсталации, използвани във видеото. Малко са групите от родната сцена, които създават звучене, което да вълнува както поп аудиторията, така и феновете на електронната денс музика.

“Reliever” е един различен и впечатляващ български музикален проект, чието съвременно послание и внушение е невъзможно да пренебрегнем

Неразбирането между нас хората, празнотата в душите ни, ирационалната ни лудост, огорчението от лъжата, предателството и завистта – всички те избледняват, когато съумеем да се слеем един с друг чрез любовта, която винаги ни е давала сили и смелост в изморителната битка с най-дълбоките човешки страхове.

Hypnotic Rage добиват популярност през 2003 г. още с първия си ултра хит “Feel The Vibes”.Hypnotic Rage добиват популярност през 2003 г. още с първия си ултра хит “Feel The Vibes”. През 2004 г. правят кавър на „Обичам те дотук” на ФСБ за Светла Иванова. С видеото “Feeling Blue”, което проби в топ 5 на MTV – World Chart Express и доби широка популярност в Гърция, Hypnotic Rage бяха номинирани за MAD Video Music Awards 2007 в категория за най-добър български видеоклип.

Hypnotic Rage бяха номинирани за MAD Video Music Awards 2007 в категория за най-добър български видеоклип.Клипът им “Secret Sins“, който е заснет с декорите на небезизвестната холивудска продукция „Черната Далия”, се завъртя за няколко седмици в класацията на MTV – World Chart Express. През 2010 г. групата пусна успешния си сингъл “Rely On Love”, а с “RelieverHypnotic Rage ни подготвят за нов албум и заявяват категоричното си завръщане на музикалната сцена.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *