Kiss ще забавляват с концерт големите бели акули

Kiss ще забавляват с концерт големите бели акули | MMTV
След като свирили почти във всеки ъгъл на Земята в своята почти 50-годишната кариера, рок групата Kiss ще изнесе шоуто си на ново място… под морето

Там те ще свирят за големите бели акули и осем фена намиращи се в малка подводница.

Събитието е част от промоция организирана от Airbnb. Специално избраните феновете и Kiss ще отплават на 18 ноември в отделни лодки в близост до бреговете на южна Австралия. Там Kiss ще останат на борда на кораб, докато феновете ще бъдат спуснати под повърхността на водата от втора лодка в малка прозрачна подводница в район известен с активността на големи бели акулите.

След което KIss ще започнат да свирят, а с помощта на специални подводни високоговорители звукът ще се чува както от феновете в подводницата така и от акулите

Пред Асошиейтед прес певецът и китарист на Kiss Пол Стенли сподели:

“Бях малко учуден от това, но те ни обясниха, че акулите са привлечени от ниските честоти и затова са привлечени от рок-н-рол. След като така и така ще бъдем в Австралия, това придава съвсем нов смисъл на израза да изнесем концерт “в долната земя”.”

Събитието ще се проведе в Индийския океан край Порт Линкълн, Южна Австралия. Kiss ще бъдат с пълен грим и костюми. Изпълнението ще бъде най-малко четири песни тъй като според Стенли:

“Не съм сигурен точно колко песни ще могат да понесат акулите. Надявам се да знаят „Rock And Roll All Nite“.“

Събитието е част от Airbnb Animal Experience, и е насочено към това хората да забавляват животните, а не обратното.

И ние от телевизия ММ поздравяваме всички АКУЛИ!!!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *