Mariah Carey в неловко интервю за атентата във Vegas

Mariah Carey in an interview about Vegas shooting on Good Morning Britain

Някои научават за атентата в Лас Вегас, отваряйки интернет в автобуса, други – докато ги интервюират по телевизията.

Ако се казваш Mariah Carey, е ясно сред кои си. Но и това крие рискове, особено когато поп кралицата е свикнала да заема поза на истинска дива.

Полегнала на дивана в своя дом в Бевърли Хилс, Марая трябваше да говори пред “Good Morning Britain” за предстоящото си коледно шоу в Лондон и Париж. След водещата новина за нощната стрелба по време на музикалния атентат в Лас Вегас водещите няма как да не повдигнат темата. Зрителите обаче срещнаха очудения поглед на Кери, която преди това не беше научила за атентата.

Потребители в Twitter веднага побързаха да изразят възмущението си. „Защо Марая Кери седи сякаш я снимат за списание вместо да дава интервю за стрелбата?“, гласи един от туитовете. Марая Кери все пак побърза да изрази своите съболезнования. Тя каза, че ще се моли за жертвите и се надява „всичко това да приключи възможно по-скоро“. Но дори и това не успя да задоволи аудиторията, от която отвръщат с: „Хората умират, а Марая Кери съжалява за тях, докато се излежава на кресло.“

Водещият Пиърс Морган обяви, че интервюто с Марая ще бъде проведено в някой по-подходящ момент. Дотогава възмутените туитове продължават, а ние се чудим по-скоро на украсеното дърво в кадър. Дива, която страни от битието на простолюдието, или просто човек, попаднал в неловка ситуация? Вие преценете.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *