Eminem разкри траклиста на новия си албум

Eminem разкри траклиста на новия си албум. MMTV Eminem posing for a photo

Седмица преди да извади деветия си студиен албум, Eminem разкри какво ще съдържа колекцията.

Списъкът с общо 19 парчета белият рапър пусна в социалните си профили вчера.

mmtv-eminem-revival-tracklist-1_0.jpg

След дуета му с Бионсе ‘Walk On Water’, който е откриващото парче в албума, следват още няколко дуета. След като през октомври вече чухме ‘Revenge’ съвместно с Пинк, което е част от новия й албум ‘Beautiful Trauma’, в диска на Еминем намира място още една тяхна колаборация. Тя е озаглавена ‘Need Me’, а останалите дами, с които ще чуем дуети в ‘Revival’, са Алиша Кийс, Келани и Скайлър Грей.

От мъжка страна присъствие заявява рапъра Фрешър. Той е познат предимно на източния бряг в САЩ. Там той създаде фурор миналата година с тамошния си хит ‘Wait A Minute’. Останалите, които ще преплетат гласове с Еминем, са рок бандата X Ambassadors и дори Ед Шийрън.

Очакваме ‘Revival’ да излезе следващия петък, 15 декември. Албумът ще завърши трилогията от албуми, която започна с ‘Relapse’ от 2005. Продължи през 2010 с ‘Recovery’, но едва ли рапърът ще спре дотук.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *