Поп звездата Нели Петкова издаде песента “Broken”

Поп звездата Нели Петкова издаде песента "Broken" | MMTV
Поп певицата Нели Петкова представя новия си англоезичен проект – сърцераздерателната поп / R&B песен „Broken“

От днес 26 март 2020 г., сингълът е достъпен във всички дигитални стрийминг платформи чрез ADA / Warner Music.

Мелодичната песен е одобрена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят “Broken” чрез редица активности, включително ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.

В „Broken“ виждаме Нели Петкова в нова светлина – парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на „Broken“ певицата си сътрудничи с носителя на „Грами“ – музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019 г. (за албума на певицата H.E.R. – бел. ред.). Също така, той получи още 5 номинации „Грами “ през 2020 г.

Нели Петкова написа песента „Broken“ съвместно със Swagg R’Celious и записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и изпълнението на „Broken“ са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд.

Нели сподели своите силни емоции около записването и заснемането на „Broken“:

„Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с „Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб…“. Тези думи ме докоснаха дълбоко. По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен. „Така се чувствам в момента“, казах на Swagg, и искам да пея за това. Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си. Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално. Общуването е ключът към щастието!”

След няколко онлайн сесии чрез Skype, обменяйки идеи за текста, е готов и окончателния вариант на „Broken“.

„Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи“

казва Нели.

Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи“

Видеото на „Broken“ улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye.

„Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално.”

Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *