Ricky Martin апелира за мир в нова балада – Tiburones

Ricky Martin апелира за мир в нова балада - Tiburones | MMTV
Броени седмици преди старта на Movimiento Tour, суперзвездата Рики Мартин пусна нова песен – Tiburones

Tiburones (акули) мощна балада, която насърчава мира, любовта, единството и приемането.

Песента е написана от Pablo Preciado и венецуелския текстописец Оскар Ернандес. С „Tiburones“, Рики Мартин се завръща към незабравимите си балади с дълбока текст и сърдечна интерпретация, подобно на „Fuego de Noche, Nieve de Día“ или „Asignatura Pendiente“.

Пред Билборд, Ернандес заявява:

“Това е една много емоционална песен, която говори за обединението на двама, които не трябва да губят време в битки. Това е предложение за промяна на посоките, плановете и идеите, с една проста причина – да вървим напред, заедно. И на всяка цена „за теб каквото и да е, плувай с акулите.“

Заснет в Пуерто Рико, клипът представлява глътка живот, когато един съюз трябва да бъде по-силен. Режисьор на клипа е Качо Лопес.

Рики Мартин споделя за видеото:

„Това, което исках от видеото е да обхвана една универсална история и затова исках да го заснема в Пуерто Рико. И песента, и видеото въплъщават всички емоции, енергия и усещане, които са емблематични за това, когато се съберем като хора.“

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *