SEVI отбелязаха 10 години на сцена с концерт и ново видео

SEVI отбелязаха 10 години на сцена с концерт и ново видео | MMTV
Българската банда SEVI отпразнува 10 години на сцена и представи ново видео

Събитието се състоя на 6-ти март в столичния Music Jam Club.  

Както подобава на стила на SEVI – изненади не липсваха. Шоуто стартира точно в 20:00 ч. с едночасов сет от Tony (Sugar DJs), който загряваше прииждащата публика с модерни рок хитове.

Точно в 21:00 ч. на сцената на Music Jam се качиха Hellion Stone, които също бяха специални гости на събитието. Момчетата представиха 35 минутен ударен сет, с който екзалтираха насъбралата се вече многобройна тълпа.

10 минути преди 22:00 ч. стартира шоуто на SEVI с първия от трите ретроспективни клипа, отразяващи емблематични и забавни моменти от историята на групата зад кадър, които разделиха концерта условно на три части.

10 минути преди 22:00 ч. стартира шоуто на SEVIВеднага след първото видео SEVI откриха с взривяващо интро и чисто новия си сингъл “Shattered”

Целия концерт беше съпътстван от визуализации и ефектно осветление, които оформиха цялостно мултимедийно шоу.

В края на концерта вокалистката на SEVI покани отново на сцената специалните гости от Hellion Stone и Sugar DJs ,за да си направят обща снимка с публиката.

Шоуто завърши с новото видео към песента “Shattered”, в което групата е заложила на underground визия и екшън сюжет. Гост-актьор във видеото и участник в създаването на сценария на клипа е Радостин Христов (Radostin Hristov-Stin).

Видеото е дело на Боян Карамфилов и Валери Милев. В екипа са още Мартин Киряков (осветление), Дани Такева (грим), враната – Гаргамел и Виктория Вучева (снимки – making).

По аранжимента SEVI са работили с Александра Зернер,която изпълнява и китарите в парчето, а аудио обработката е дело на Марко Барусо.

От 7-ми март клипа вече се върти и в социалните мрежи, а SEVI обявиха, че сингъла ще стане част от четвъртия албум на бандата.

След прожекцията на видеото, вечерта продължи отново с Tony от Sugar DJs , който представи предпремиерно ремикс версията на сингъла на SEVI & Jen Majura – “To Hell and Back”.

Междувременно музиканите от SEVI и Hellion Stone раздаваха автографи и се снимаха с феновете в специално отделената за това зона във фоайето на клуба.

Снимки: Виктория Вучева

Материал: Мила Иванова

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *