Tinie Tempah направи триумфално си завръщане с нов сингъл

Tinie Tempah направи триумфално си завръщане с нов сингъл | MMTV
Десет години след хита ‘Pass Out’, Tinie направи триумфалното си завръщане с нов сингъл ‘Top Winners’ featuring Not3s

Премиерата се състоя по Annie Mac’s Hottest Record и DJ Target’s ‘Target Embargo‘ по BBC Radio 1 и 1Xtra; първото издание на Tinie от 3 години насам е лек, игрив, неоспорим трак, който детайлизира приключенията на двамата изпълнители със закачлив бийт, който със звученето си се характеризира с лятото. Страхотната колаборация с Not3s създава перфектна музикална химия и още повече затвърждава отдадеността на Tinie да работи с ново поколение вълнуващи таланти.

Говорейки за завръщането си, Tinie казва

Направих този запис с Not3s, защото се разказва за мисленето и манталитета на „победителите”. Мисленето от тази перспектива ни държа съсредоточени – това е причината, поради която съм, където съм, и причината, поради която Not3s е, където е. Всичко се свежда до стремежа да постигнеш повече и да продължиш да правиш по-доброто за себе си.”

Стилната визуализация към трака се разкри с излизането му, режисирана от Ramón Ayala. Заснето в Барселона, игривото видео комбинира препратка към естетиката на 90-те с модерен стайлинг и перфектно показва персоналната страна на тези двама вълнуващи таланти.

Един от най-успешните и наградени артисти в британската поп музика с 15-годишна кариера, Tinie е отбелязал три топ 10 албума и седем №1 сингли към момента, както и поредица от колаборации с глобални и известни артисти, като Calvin HarrisWizkid, Stormzy, Swedish House Mafia, 2 Chainz, Chase & Status и  Zara Larsson.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *