Алтернатив бандата TWENTY ØNE PILØTS издадоха нова песен

Алтернатив бандата TWENTY ØNE PILØTS издадоха нова песен
TWENTY ØNE PILØTS споделят новата песен “Level of Concern”

Парчето е нсписано и записано по време на пандемията от COVID-19.

Песента, която вдъхва надежда в трудни времена, е налична  по всички стрийминг платформи и е придружена от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния колаборатор Reel Bear Media. Дуото на Tyler Joseph и Josh Dun ще дари част от приходите на “Level of Concern” на Crew Nation, глобален фонд за облекчаване екипите, които изпълняват музика на живо, който цели да помогне на музикантите по турнета и участия, засегнати от коронавирус пандемията.

Фронтменът на Twenty One Pilots, Tyler Joseph, наскоро разкри на феновете в Twitter, че работи върху нова музика, докато е в самоизолация:

Винаги пиша, но чувствам, че тази песен просто трябва да излезе сега. Мисля, че е семпла, но пълна с надежда.“

“Level of Concern” е първата нова музика от Twenty One Pilots от издаването на утвърдения дълъг албум през 2018 TRENCH

TRENCH разкрива смущаващо разминаване на жанрове и дълбок концептуализъм, които дефинираха Twenty One Pilots,” заявиха  Billboard.

При издаването си Trench постигна гилям световен успех. Той получи златна сертификация като дохесе и награда GRAMMY на дуото. TRENCH е подчертан от  #1 алтернативните сингли “The Hype,” “Chlorine,” и “Jumpsuit,” последният от които се превърна в най-бързо достигащия до #1 сингъл в класацията на Billboard “Alternative Songs” за десетилетието и също така донесе на дуото четвъртата им GRAMMY номинация (Best Rock Song).

Миналата година Twenty One Pilots анонсираха, че техния албум от 2013 г. VESSEL е постигнал златен и платинен успех, а всеки индивидуален трак от албума е получил златен, платинен и мултиплатинен сертификат. Албумът им от 2015,  BLURRYFACE, бе първият албум от дигиталната ера, постигнал това през 2018 г., превръщайки дуото от Колумбъс, Охайо, в първите артисти/група с два албума, достигнали това забележително постижение.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *