Събития, които си заслужава да посетите 01 – 07 април

Събития, които си заслужава да посетите 01 - 07 април

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

01 април 2019 г. 20:00 ч. City Stage | Литературен куиз #4

01 април 2019 г. 20:00 ч. City Stage | Литературен куиз #4

 

Заповядайте да проверим знанията си и разбира се да се забавляваме в подходяща атмосфера. РЕЗЕРВАЦИИ на тел. 0886988688 или лично съобщение на City Stage.

За участие във викторината запазете места в самото заведение, а в началото на състезанието отборите ще бъдат вписани по имена от куизмастъра. Отборите стандартно са между 3 и 8 души (за всеки човек под 3тия се добавят по 2 точки към генералното класиране / за всеки над 8мия се отнемат по 2 точки от генералното при максимален брой – 10). За повече информация ТУК.

04 април 2019 г. 20:00 ч. City Stage | Freak Show реж. Ованес Торосян

04 април 2019 г. 18:30 ч. City Stage | Freak Show реж. Ованес Торосян

На 04 април от 20:00 ч. отиваме на пътешествие. Това място е нашият кораб и ние сме вашите капитани. Ще се надяваме да видите нещата от малко по-различна гледна точка, да получите прозрение, да събудите  своята емпатия… И ще се забавляваме също. Ще получите преживяване, което превръща трагедията в комедия. Което преобръща всичко и минава през глупостите и лицемерието… Защото изкуството е за това, нали? Вникване  в човешката природа. А с прозрението (вникването) идва и  разбирането, а с разбирането – действието, а  от действието – промяна и по-добър свят. Защото ние сме просто едни хора тук  горе, но тази вечер, тази вечер всички ще станем едно. Не можем да ви накараме да мислите, ако не сте мислили преди да дойдете и да се срещнете с нас. Всичко, което можем да направим
е да ви  накараме да изтръпнете, да ви упоим. Да направим безболезнен този безкраен път от лайна, който наричаме живот.

режисьор: Ованес Торосян

Участват (по азбучен ред):
Георги Гоцин, Екатерина Георгиева, Илия Атанасов, Милена Ерменкова,Стефан Додуров.

04 април 2019 г. 20:00 ч. Swingin’ Hall | Truth be Told & High Voltage

04 април 2019 г. 20:00 ч. Swingin’ Hall | Truth be Told & High Voltage

Truth be Told & High Voltage в бар Swingin’ Hall. 4.04.2019г. Врати: 20:00 ч. Начало 20:30 ч. Заповядайте да се омажем заедно!

05 април 2019 г. 19:00 ч. City Stage | DOG’n’Roll благотворителен концерт

05 април 2019 г. 19:00 ч. City Stage | DOG'n'Roll благотворителен концерт

Dog’n’roll… или да разтърсиш пода с рок по кучешки! Бандата на 1500-те/1500 Dog Gang организира за 2-ра година подред благотворителен рок концерт с кауза. Нашата кауза са 1500-те героя – кучетата от общинския приют в Богров. Приют, в който хората изоставят най-добрите си приятели.

А нашата цел? Нашата цел е да върнем надеждата на предадените си приятели. Да предадем нататък това, което знаем ние – че домашният любимец е завинаги и че породата няма значение!  Хиляди уникални кучета чакат да бъдат осиновени в приютите и десетки на ден свършват по улиците. На пук на тази тъжна картинка, ние смятаме, че в България има безброй хора, които искат да правят добро, и които искат да бъдат част от промяната. Концертът е само една от многобройните инициативи, които организираме и се надяваме, че чрез него ще достигнем до повече такива хора, които да се присъединят към каузата!

И сега, на вашето внимание!

Съобщаваме ви първата група,  която веднага се съгласи да подкрепи нашия бандитски благотворителен концерт: това са великите Odd Crew, българската група, която те кара да се чувстваш страхотен късметлия, че са се родили точно в твоята държава и колкото и пъти да отидеш на техен концерт винаги е малко!

Следващите две групи са Downfallen, Jackett и Gentlemen и Blinded Through The Seasons – млади и талантливи те ще свирят със сърце и душа, за да ги чуят до другия край на света, така че хората да разберат на какво сме готови всички за най-добрите си приятели!

Входът ще бъде 10 лв., който ще отива в касичката за дарения на входа. Вратите отварят в 19:00 ч. Начало на концерта 20:00 ч.

05 април 2019 г. 23:00 ч. City Stage | TENI LIVE IN SOFIA

05 април 2019 г. 23:00 ч. City Stage | TENI LIVE IN SOFIA

Ladies and Gentlemen, Gag’z Media Entertainment & Sam Party is proud to announce the First African International Artist To Perform In SOFIA, BULGARIA??: TENI ENTERTAINER

Teniola Apata (Born December 23, 1993) is a Nigerian singer, songwriter, drummer and rapper better known as Teni, Teni the entertainer or Teni Makanaki

Teni won The Headies Awards, Rookie of the Year in May 2018 and Nigerian Entertainment Awards Most Promising Act To Watch in November 2018. By the end of 2018, Teni was on numerous end of year lists including the Top 10 Nigerian breakout acts of 2018, Top 10 Nigerian artists of 2018 and Top 20 Nigerian Biggest songs of 2018 for her single, Askamaya.

In January 2019, Teni won The Best New Artist at Sound-city MVP Awards Festival.

The LIVE ACT will be hosted on FRIDAY the 5th of APRIL. VENUE: CITY STAGE, NDK, SOFIA. Doors will be opening at 22:00. SPECIAL GUEST DJ : DJ John Bam FROM ROMANIA, HOSTZ DJ: DJ JIMMY, HOSTZ MC:  MC KILLER

TICKET: 50 Lv

06 април 2019 г. 22:00 ч. City Stage | HMSU presents: Hospitality Bulgaria

06 април 2019 г. 22:00 ч. City Stage | HMSU presents: Hospitality Bulgaria

За повече информация ТУК.

BeerBox е първият ресторант-бирария в България, построен от транспортни контейнери

В сърцето на столичния квартал „Младост“сс намира ресторант с кратко и стегнато меню, което прави своя реверанс към по-добрите бири от света и у нас. Съвсем изчистен, семпъл, но в същото време провокиращ е интерио­рът на заведението, но това, което го отличава от всички други места, са специално монтираните на всяка маса биоелектрически скари, на които всеки сам може да приготви храната си, ако желае.

При всички случаи трябва да се пробват сочните ребра и английският бекон, който, докато се пече на масата пред теб, дава много поводи за размисъл и… бира. Ароматът на истинско месо, домашната лютеница и топлият комат хляб, които съпътстват всичко в менюто, дават още поне един повод да се върнете при нас.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *