Събития, които си заслужава да посетите 15 – 21 април

Събития, които си заслужава да посетите 15 - 21 април

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

17 април 2019 г. 18:30 ч. City Stage | Тайните на космическите совалки

17 април 2019 г. 18:30 ч. City Stage | Тайните на космическите совалкиКосмосът е една от темите, които будят любопитството на човечеството от древността до днес, от класните стаи и в най-отдалечените населени места по света до модерните лаборатории на НАСА.

Какво прави космоса толкова магнетичен?
Ще живеем ли някой ден на Марс и какви умения ще са ни необходими, за да оцелеем там?

Заповядайте на вълнуващо пътуване в космоса с благотворителната прожекция на документалния филм от две части “Тайните на космическите совалки” (Secrets of the Space Shuttle) на National Geographic на 17 април, сряда, от 18:30 часа в City Stage.

Създадени преди половин век, космическите совалки са голям скок в опитите ни да открием тайните на космоса. Години наред учени от различни страни се състезават, за да подобряват технологиите си и да изпратят човек на Луната. Филмът на National Geographic ще ни разкрие повече за историята на космическите совалки и космическата програма на NASA – National Aeronautics and Space Administration, както и уникалната образователна инициатива “Учител в космоса”.

Специален гост на събитието ще бъде Райчо Райчев от програмата “Космически предизвикателства”.

Събитието се организира от фондация “Заедно в час” с любезното съдействие на канал National Geographic в България и Райчо Райчев от програмата “Космически предизвикателства” Space Challenges Program, както и домакинството на City Stage. Филмът е на английски с български субтитри.

Препоръчителен вход – дарение: 10лв.

Местата за прожекцията са ограничени, затова е задължителна предварителна регистрация на този ЛИНК

19 април 2019 г. 20:00 ч. City Stage | БТР

19 април 2019 г. 20:00 ч. City Stage | БТРЗаключителен концерт на европейското турне на Б.Т.Р. в София.
Врати: 20:00
Live: 22:00
Билети ТУК

20 април 2019 г. 22:00 ч. Swingin’ Hall | Бандата на Пецата

20 април 2019 г. 22:00 ч. Swingin’ Hall | Бандата на ПецатаНа 20.04, събота Бандата на Пецата отново ще разтърси Swingin’ Hall. Купонът е гарантиран! Очакваме ви!
бул. Драган Цанков 8 ( до стадион „Васил Левски“)
Тел.: +359 89 684 0161; +359 89 684 0180
Вход: 10 BGN
Паркинг: безплатен

BeerBox е първият ресторант-бирария в България, построен от транспортни контейнери

В сърцето на столичния квартал „Младост“сс намира ресторант с кратко и стегнато меню, което прави своя реверанс към по-добрите бири от света и у нас. Съвсем изчистен, семпъл, но в същото време провокиращ е интерио­рът на заведението, но това, което го отличава от всички други места, са специално монтираните на всяка маса биоелектрически скари, на които всеки сам може да приготви храната си, ако желае.

Beer BoxПри всички случаи трябва да се пробват сочните ребра и английският бекон, който, докато се пече на масата пред теб, дава много поводи за размисъл и… бира. Ароматът на истинско месо, домашната лютеница и топлият комат хляб, които съпътстват всичко в менюто, дават още поне един повод да се върнете при нас.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *