Till Lindemann от Rammstein е в болница с пневмония от коронавирус

Till Lindemann от Rammstein е в болница с пневмония от коронавирус
Till Lindemann вокалистът на най-популярната съвременна немска банда Rammstein е приет с висока температура в реанимация на болница в Берлин според Build, но състоянието му вече e стабилизирано

От 4 февруари той бе на седемседмично турне из Европа в подкрепа на соловия му проект Lindemann и албума “F & M”, който прави съвместно със шведския вокалист, китарист и продуцент Peter Tägtgren от метъл групата Hypocrisy и индъстриал групата PAIN.

Till Lindemann от Rammstein е в болница с пневмония от коронавирус

Миналата седмица са в Москва, където заради забраната от събития с повече от 5000 души, те са принудени да направят два концерта поради огромния интерес. След края на концерта му в руската столица на15 март, 57 годишният музикант се е почувствал зле и е бил с висока температура и треска. На летището в Берлин е посрещнат и откаран с линейка, където установяват пнвемония и дава положителен тест за коронавирус.Настанен е веднага в реанимация, поставен е под карантина и според последните сведения има подобрение в състоянието му.

Пожелаваме му пълно възстановяване!

А вие се пазете! #StayHome

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *