Мюзикълът Cats в НДК и Steve Harris пред Kerrang!

Спектакълът ‘Котките’ у нас

Вероятно някой от вас са сред щастливците, успели преди цели 3 месеца да си купят билети за един от най-обичаните мюзикъли на гениалния Андрю Лойд Уебър ‘’Котките’’.

Спектакълът в зала 1 на НДК постави рекорд за разпродадени шест поредни дати на един артист. Оганизаторите от АРТ БГ правят и специален жест към всички студенти и учащи и им дават възможността да закупят билети от всички ценови категории на специална цена от 45лв. На входовете на НДК те ще трябва да представят заедно с билета ученическа или студентска книжка. В случай, че не разполагат с такъв документ при влизане в залата, билетите им ще бъдат считани за невалидни. За всички останали редовните цени остават същите – между 65 и 155лв. в мрежата на Eventim. Мюзикълът КОТКИ ще пристигне в България от Лондон с оригиналния си състав от 78 актьора като част от 100-членния екип, с който пътуват и 27 сценични работници. Мюзъкълът КОТКИ ще открие официално пролетния фестивал на НДК – Салон на изкуствата, като един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата

За какво се тревожи Steve Harris от Iron Maiden

В интервю за списание Керанг басистът на Iron Maiden, Стив Харис се тюхка за тежката орисия на сегашните рок музиканти. 

Според него групите през 80-те години на миналия век са имали много повече възможности за развитие и изява. Стив споменава, че е изключително трудно за бандите да бъдат забелязани в днешно време.

“Това е много, много трудно. Мисля, че е по-трудно от всякога. Сега има толкова много банди, а недостатъчно пазари за тях. И е по-трудно от всякога да живеят от това. Съжалявам за групите днес. Понякога работи късметът да си на правилното място в точното време и всички подобни неща. Дори си мисля, като най-накрая закачим старите китари, кой ще дойде и ще поеме щафетата след нас?”.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.