DMX в затвора, а Ванеса с първа песен! Случайност???

Victor Solf записа "5 Minutes" в памет на Simone Carpentier

Внимание звезда на хоризонта!

Helloooo, it’s meeeeee, а вие гледате отново Музинки.

Тя е млада, дива и талантлива. Пада си по фаталните неща и за това петък 13-ти април е датата, на която излиза първата ѝ песен. Преди да ви кажа името на тази нова изпълнителка, ще ви подскажа още малко. Тя има червена коса, работи в телевизия ММ и води предаването Музинки… Дааааа, това съм ааааз!

Очаквайте ексклузивно интервю с Vanessa Seemore за новата ѝ песен “13” в предаването #HASHTAG!

DMX ще лежи в затвора!

Колко велика трябва да е една песен, за да е достатъчен довод да те измъкне от затвора. DMX явно е на прав път с откриването ѝ. Вярно, присъдата не му се размина напълно, но от 5 години спадна на една. По време на дело за данъчни измами, американският рапър пусна песента си “Slippin” в своя защита, което се оказало правилния ход. След изслушването ѝ и след защитата от адвоката му, съдията отсъжда на DMX една година затвор и 2 300 000 долара глоба. Ами лекичко се е разминал?!

В памет на Simone Carpentier

Victor Solf изпя “5 Minutes” в памет на своя най-добър приятел Simone Carpentier, който почина миналата година. Песента е част от музикалната платформа COLORS. Тя дава възможност на изпълнители от всякакви националности и раси да представят своето творчество, независимо от жанра му. Мотото на платформата е “All Colors, no geners“. Така с едно изречение се описва цялата идея на този проект. Открийте всички цветове на COLORS в канала им в YouTube.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *