De Fuego и Alfredo Torres за новата им песен ”Por Una Noche” – #ЗаЕднаНощ

”Por Una Noche” #ЗаЕднаНощ е музикален проект, който за първи път обединява едни от най-добрите латино музиканти, изпълнители, танцьори и хореографи в страната

Песента е на испански език и е съчетание между латино поп, фламенко и регетон.

Изпълнителите са Димитър Лазаров – De Fuego – шампион по латиноамерикански танци, създател на една от най-големите танцови школи по салса в София “Salsa De Fuego” и вокалист и китарист в оркестър „De Fuego Orchestra”, Алфредо Торрес – танцьор и певец и Братя Санчез – музиканти, които над 15 години са свирили в едни от най-добрите групи и състави в Куба, Мексико и Испания.

Клипът пресъздава латиноамериканска сватба, която „се омъжва“ на пищна церемония в ресторант „Марбея“ за друг танцьор – Илия Чолаков. Сватбата обаче не протича по план, защото докато тя танцува с бъдещия си съпруг, прехвърчат искри между нея и един от музикантите – Димитър Лазаров – De Fuego.

Страстите се нагорещяват и Таня решава да избяга с него напук на всички присъстващи. Пламва скандал, който скарва семействата и приятелите на младоженците. Режисьор на видеоклипа е Стелиан Димитров, който е режисьор и сценарист на първия бг хип-хоп сериал „Лъжливи рими”. Той е и един от основните композитори и текстописци на песента „Por Una Noche#ЗаЕднаНощ.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *