Отмениха Евровизия 2020 | ВИДЕО

Отмениха Евровизия 2020 | MMTV

Конкусрът за европейска песен Евровизия 2020 е официално отменен

Главният супервайзър на конурса Jon Ola Sand официално съобщи, че заради разпространението на коронавируса по целия свят Евровизия 2020 няма да се проведе.

С огромно разочарование съобщаваме, че конкурса Евровизия 2020 в Ротердам се отменя.

Наложените мерки в Европа свързани с разпространението на коронавируса и мерките на правителството в Нидерландия правят организирането на такова събитие невъзможно.

И допълни

Ние заедно с EBU и град Ротердам ще продължим разговорите и ще видим дали ще бъде възможно да проведем конкурса през 2021 г.

Бих искал да благодаря на всички свързани с организацията на Евровизия 2020 и ви обещавам, че конкурса за песен Евровизия ще се завърне по-силен от всякога.

Йон Ола Санд – ЕС на Евровизия

България трябваше ще вземе участие във втория полуфинал, който беше насрочен за 14 май. Нашата представителка VICTORIA трябваше да представи страната ни с песента “Tears Gettingн Sober”.

Шансовете на България бяха доста високи според всички заложни компании.

Ние в Телевизия ММ сме убедени, че България ще се представи още по-успешно през 2021 г.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *