TERMINATOR 6 събира Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън

Terminator 6 събира Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън
Джеймс Камерън рестартира любимата си франчайз серия с TERMINATOR 6

За този проект Камерън ще си сътрудничи с режисьора на Deadpool, Тим Милър като по този начин се очаква да се вдъхне нов живот на франчайза. Това продължение няма как да мине без завръщането на оригиналните звезди. Този път обаче Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън няма да са в центъра на събитията.

Продължението ще разчита на новите лица на Наталия Рейес, която ще играе ролята на Дани Рамос. Тя ще бъде гонена от новия Терминатор, игран от Габриел Луна. Звездата от Blade Runner 2049, Макензи Дейвис също ще е голяма част от новата лента. Първоначално нейният герой е описван като войник-убиец като това определение се потвърждава от първоначалните снимки, които се появиха.

Първи снимки от Terminator 6

Сайтът Just Jared показа първите неофициални фотоси от снимачната площадка на Терминатор 6 заснети в Мадрид, където се снима филма. На близките кадри се вижда Макензи Дейвис с множество белези, които предполагаемо е получила от бойните си дни. Между заснемането на различните сцени се вижда как Дейвис тренира, но щом камерата започне да снима, само от нея зависи да спаси света.

Това може да са само няколко неофициални снимки, но Дейвис прави силно първо впечатление в тях. Определено навява спомени за Сара Конър от Т2, въпреки, че не играе същата роля. Образът ѝ по-скоро се приближава до героя на Кайл Рийз. Ако това се окаже така то Дейвис ще бъде натоварена със задачата да защити Рейес от Луна. Въз основа на снимките едва ли някой ще се осъмни, че тя може да свърши работата.

Сега, когато продукцията е в ход, това вероятно ще бъдат само първата от многото групи от фотографии, които ще се появят на бял свят. Фенове на франчайза нямат търпение да видят как Луна ще изглежда като Терминатор. Също голямо е и очакването за ролята на Рейес както и дългоочакваното завръщане на дуото, Шварценегер – Хамилтън обратно в емблематичните им роли.

Надяваме се, че бъдещите снимки (официални или неофициални), да дадат малко повече информация относно детайлите на филма.

В противен случай доста време ще трябва да почакаме благодарение на последната промяна на датата на пускане на Terminator 6, която бе преместена за ноември 2019 г. Но да се надяваме, че ще си заслужава чакането.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *