Jared Leto ще бъде Hugh Hefner в биографичен филм

Jared Leto ще бъде Hugh Hefner в биографичен филм

По-малко от седмица след смъртта на Хю Хефнър Холивуд вече крои планове за биографичен филм с участието на Джаред Лето

Бъдещият му създател Брет Ратнър възнамерява да постави в кожата на легендарния издател и плейбол вокалистът на Thirty Second To Mars и носител на „Оскар“ Джаред Лето.

Проектът всъщност се подготвя още от 2007 г., като за главната роля преди е обмислян Робърт Дауни Джуниър. Срокът за правата върху лентата обаче изтича и те преминават през няколко компании преди да бъдат взети от RatPac Entertainment на Ратнър. Той е познат като продуцент на сериала „Бягство от затвора“ и „Завръщането“ (донесъл „Оскар“-а на Леонардо Ди Каприо). Всички те със силни мъжки изпълнения.

Продуцентът Брет Ратнър

Брет Ратнър е имал предвид Джаред Лето за ролята още преди смъртта на Хю Хефнър. А както става ясно от изданието “Hollywood Reporter” продуцентът е искал да запознае актьора с медийния магнат още през април. Тогава беше премиерата на документалния сериал за Хефнър “American Playboy: The Hugh Hefner Story”. Заради влошеното си състояние обаче 91-годишнят бизнесмен не приемал гости в имението си по това време.

Ратнър обаче не се притеснява за това: „Разполагаме с достатъчно записи на Хеф, така че Джаред ще може да получи колкото информация му е необходима“, казва той. И ние не се съмняваме, че Лето ще се справи, особено в халат и компанията на красиви жени. Още няма насрочена дата за премиера на филма. До тогава можем да гледаме Джаред в „Блейд Рънър“, редом с Харисън Форд и Райън Гослинг. Премиерата е на 6ти октомври..

А вие фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следите на нашата фейсбук станица. А за тези от вас, които не можете без ММ гледайте ни 24 часа, 7 дни в седмицата на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *