Sherlock Holmes 3 – дългоочакваното продължение

Sherlock Holmes 3 - дългоочакваното продължение... MMTV Online

Robert Downey Jr. дразни феновете показвайки, че вече се готви за образа на Sherlock Holmes за третата част от едноименната поредица

Въпреки, че Дауни стана огромна звезда благодарение на ролята си на Тони Старк в Iron Man, ренесансът в кариерата му донесе и друг емблематичен образ, а именно тази на най-известния детектив. Дауни за пръв път се превъплати в прословутия английски детектив през 2009г. Успеха на филма бе последван от бързо продължение – “Шерлок Холмс“: “Игра на сенките” през 2011г. Въпреки че двата филма събраха над 1 милиард долара едва наскоро се разбра със сигурност, че ще има и трети.

Третата серия получи голямото потвърждение от Уорнър Брадърс по-рано тази година. От студиото дадоха дата за пускане на пазара предвидена за 2020г. Съобщението потвърди връщането на Robert Downey Jr. като Шерлок и Jude Law в ролята на неговия най-добър приятел д-р Уотсън. Въпреки че филмът се очаква да се появи по кината едва след две години, Дауни от сега дразни с подготовката си за образа.

Той сподели в Twitter gif с него като Шерлок Холмс с надпис, гласящ

“Упражнявам израежението на Шерлок“.

Закачката на Дауни не означава незабавно раздвижване на проекта Sherlock Holmes 3.  Третата лента все още официално е без режисьор. Guy Ritchie се очакваше да се завърне, но участието му в третото продължение не е сигурно поне според последната информация. Ако все пак се завърне, то тогава снимките по третата серия на Шерлок Холмс няма започнат най-рано до следващото лято когато се очаква да завърши работата му по Аладин.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *