Macaulay Culkin ще се появи в римейк на “Сам в къщи”

Macaulay Culkin ще се появи в римейк на "Сам в къщи" | MMTV
Disney + ще правят римейк на “Сам в къщи” в който се очаква да се появи и Macaulay Culkin

Новината съобщават от The Sun според чийто източник, звездата от оригиналния “Сам в къщи” се очаква да направи своята поява срещу хонорар от 2,5 милиона паунда.

Маколи Кълкин влезе в образа на Кевин Макалистър в първите два филма от поредицата Home Alone (1990) и Home Alone 2: Lost In New York (1992).

Източника сподели пред The Sun:

“Няма как един филм “Сам в къщи” да е завършен без Маколи. Шефовете на Дисни бяха твърдо решени да го привлекат за проекта затова развързаха кесиите си.

Неговото появяване вече е планирано като само остава да се отработят детайлите. Това ще струва на студиото почти 2,5 милиона паунда.”

Новата версия на Home Alone, която ще бъде режисирана от Dan Mazer. Филма ще покаже героите на Rob Delaney и Ellie Kemper които играят двойка която се опитва да спаси дома си след преживян финансов крах. Те ще влчзат във “война” с хлапе, което им е откраднало безценно семейно наследство.

Главния герой ще бъде игран от звездата от Jojo Rabbit, Arshie Yates като няма да бъде нова версия на Кевин.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.