Rick Moranis ще участва в римейк на “Скъпа, смалих децата”

Също като оригиналният филм и римейка ще бъде направен от Дисни

Rick Moranis ще участва в римейк на "Скъпа, смалих децата"
Rick Moranis ще се завърне към актьорската игра след над 20 годишна пауза в римейк на класиката “Скъпа, смалих децата”

В новият филм, който към момента е със заглавие Shrunk освен завръщането на Рик Моранис като Уейн Залински ще се видим и Джош Гад. Режисьор на новата лента се очаква да бъде Джо Джонстън, който режисира оригиналният филм от 1989 г.

Последният пълнометражен филм, в който Rick Moranis участва (изключение са филмите, в които озвучава анимации) е “Скъпа, ние се смалихме” от 1997 г.

Актьорът, който направи запомняща се роля в “Ловци на духове” започна да намалява участията си във филмите след смъртта на съпругата му, която почина от рак на гърдата през 1991 г.

От тогава Моранис основно озвучава анимации. През 2005 г. в интервю прес USA Today той сподели:

“Аз съм самотен родител и разбрах, че е твърде трудно да съчетавам отглецдането на децата ми и пътуванията, с които е сързано правенето на филми.

Затова си взех малка почивка. После малката почивка се превърна в по-голяма и в последствие разбрах, че това изобщо не ми липсва.”

В скорошно интервю Моранис призна, че е отказал роля в римейка на Ловци на духове” от 2016 г.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *