Първи снимки на Will Smith като духът от Aladdin

Първи снимки на Will Smith като духът от Aladdin

Някои от феновете на анимираната версия на Aladdin, която бе издадена през 1992г. остават скептични относно живата версия ня режисьора Gay Richie, която ще излезе през лятото на 2019г.

Магическата анимация на DIsney се превърна в зашеметяващ бокс офис успех, която увековечи песни като “A Whole New World“, “Friend Like Me” и продължава да омагьосва новите поколения вече повече от четвърт век.

Режисьорът на “Две димящи дула” със сигурност ще внесе свой собствен стил в прочита на лентата, но това се оказва най-малкия проблем на феновете след като бе публикувана първата снимка на Will Smith като духът от лампата.

Entertainment Weekly публикува снимка снимка на която се виждат Will Smith като духът от лампата, Mena Massoud като Аладин, Naomi Scott като Жасмин. В лентата участва и Marwan Kenzari като Джафар. В социалните постове феновете изразиха своите резервации относно ролята на Will Smith като духа от лампата.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV и СКАТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *