James Gunn загатва за смърт на главен герои в Guardians of the Galaxy Vol. 3

James Gunn загатва за смърт на герои в Guardians of the Galaxy 3
Джеймс Гън дразни феновете като пусна слух за смърт на главен герой в Guardians of the Galaxy Vol. 3

След като беше уволнен от Disney миналата година заради появата на някои негови “безвкусни” публикации в социалните медии от преди десетилетие, режисьорът най-накрая се върна към старата си работа, подпомагайки дългоочакваното продължение.

Към момента Гън е зает с The Suicide Squad, който вече е в продукция

След като това свърши той ще се завърне в по-позната територия. Въпреки че това може да отнеме известно време, режисьорът вече знае какво ще се случи в следващото приключение на космическата банда, тъй като той вече е завършил сценария.

Още преди да бъде отстранен от поста на режисьор на Guardians of the Galaxy Vol. 3, Гън разкри в социалните медии, че сценарият заедно с неочаквания обрат вече е завършен. Дори по време на разразилият се скандал от Marvel Studios заявиха, че все пак ще използват сценария, който Гън е написал, въпреки смяната на режисьора. Това означава, че въпреки продължителното (и според феновете ненужно) изчакване следващото приключение на космическите герои е вече установено. И ако скорошното взаимодействие на Гън с фен е някаква индикация, то зрителите трябва да се подготвят за евентуално сълзливо сбогом с някой от героите.

James Gunn
James Gunn
По време на Q&A сесия в профила му в Instagram, последовател попита Гън дали някой ще умре в Guardians of the Galaxy Vol. 3

И понеже режисьорът не може да издаде детайли от сюжета отговори на въпроса със въпрос, казвайки:

“Не мога да се сетя за НЯКОЙ филм по комикс, където никой не умра.”

Това отбягване на въпроса би могло да е просто стратегия, за да не се издаде нещо от сюжета, но със сигурност даде началото на сериозна дискусия относно възможността някой от Пазителите да “гризне дървото” при следващата си поява на голям екран.

Все пак Гън е известен с това, че внася емоционални моменти във филмите си. Въпреки че Пазители на галактиката 2 не се прие толкова добре колкото Пазители на галактиката 1 то едва ли има човек, който да не бе засегнат от смъртта на Йонду (Майкъл Рукър). В първата част смъртта на големия Груут също беше емоционална, въпреки че в последствие той се превъплъти в бебе Груут.

С оглед на това е логично да заключим, че все пак има шанс публиката да се сбогува с един от любимите си герои в Guardians of the Galaxy Vol. 3 като само може да се надяваме, че смъртта му/ѝ ще е подходящо изпращане на героя.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *