От Sony вече работят по Bad Boys 4

От Sony вече работят по Bad Boys 4 | MMTV Online
Bad Boys for Life току що излезе по кината, но заради големия бокс-офис успех от Sony вече работят по продължението

Първият филм от поредицата Bad Boys с участието на Will Smith и Martin Lawrence излезе по кината през 1995 г. Лентата за двамата детективи от Маями моментално се превърна в огромен хит. Със скромния бюджет от само 19 милиона долара филмът донесе приходи от над 141 милиона долара.

Първият филм от поредицата Bad Boys с участието на Will Smith и Martin Lawrence излезе по кината през 1995 г.
Martin Lawrence и Will Smith в Bad Boys

Това логично отвори вратите за продължение, и въпреки забвянето от 8 години Bad Boys II се появи в кината през 2003 г. с напомпан бюджет и очаквания. От студиото бяха развързали кесията и този път филма струваше 130 милиона долара. Въпреки че феновете харесаха продължението и в бокс-офиса филма успя да спечели над 273 милиона долара от судиото обаче очакваха повече. Този умерен успех доведе до край на приключенията на детективи Майк Лаури и Маркъс Барнет. Или поне така си мислихме…

Както се случва в Холивуд, през годините често се говореше за заснеме на трета част на Bad Boys, но заради множество от причини това все не се случваше. Когато най-накрая бе официално потвърдено, че продължението ще се случи феновете бяха във възторг.

Bad Boys for Life излезе по кината на 17 януари и веднага разби бокс-офиса

С бюджет от 90 милиона долара и само за един уикенд филма успя да спечели над 112 милиона долара. Този грандиозен успех логично накара шефовете в Sony да потрият доволно ръчички и да предприемат стъпки към осъществяване на четвърта част.

Според The Hollywood Reporter едно от нещата, които от Sony са предприели е да ангажират сценариста Крис Бремнър, който работи върху Bad Boys for Life.

Другата стъпка, е че Will Smith и Martin Lawrence се очаква отново да се завърнат в ролите. Този път планът е да не се чака 17 години, за да се направи продължението. В противен случай сюжетът ще се върти около двамата пенсионирани детективи, а шабът им ще е в старческия дом.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, вижте къде може да ни гледате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *