Режисьорът на Spider-man ще прави Doctor Strange 2

Режисьорът на Spider-man ще прави Doctor Strange 2 | MMTV
Sam Raimi е в преговори да режисира продължението на Doctor Strange

Продължението на Doctor Strange с участието на Бенедикт Къмбърбач е във фаза пред продукция още от 2016 г., когато излезе първата част. Проектът даже носи името Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Миналият месец обаче Scott Derrickson, който режисира първата част се оттегли от проекта заради “творчески различия” с Марвел. Въпреки това той ще остане в капацитета си на изпълнителен продуцент.

Sam Raimi, който режисира трилогията Spider-men (2002-2007) е начело на списъка от режисьори, които да поемат юздите според Variety.

Sam Raimi, който режисира трилогията Spider-men (2002-2007) е начело на списъка от режисьори, които да поемат юздите според Variety.
Sam Raimi режисира Spider-men.
Снимките на Doctor Strange in the Multiverse of Madness се очква да започнат през месец май 2020

Ако бъде избран за режисьор за Сам Райми това ще бъде първият филм след Oz the Great and Powerful, който той ще режисира. В последните години Райми насочи усилята си към продуцирането като работи върху проекти като Evil Dead и Poltergeis.

В допълнение на Benedict Cumberbatch към продължението се очаква да се присъединят Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor и Elizabeth Olsen. Rachel McAdams обаче няма да се завърне в ролята си на Christine Palmer.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *