James Cameron показа първи кадри от Avatar 2

James Cameron сподели концепцията за визията на Pandora

James Cameron показа първи кадри от Avatar 2 | MMTV

James Cameron сподели първи кадри от Avatar 2 и концепцията за света на Pandora

Джеймс Камерън предложи първи поглед върху предстоящия Avatar 2, като разкри официалната концептуална визия на филма.

Дългоочакваното продължение, което ще последва оригинала от 2009 г., най-накрая трябва да бъде пуснато през 2021 г. Продължението премина през редица препятствия, които го забавиха значително. Добрата новина, е че заснемането на кадрите с живи актьори приключиха миналия месец.

James Cameron представи селектирани кадри от концепцията за следващата глава на Аватар по време на конференцията на CES в Лас Вегас. По-късно снимките бяха качени в официалния Twitter акаунт на Avatar.

Поста гласи:

„В продълженията на Avatar, вие няма просто да се завърнете в света на Пандора – вие ще изследвате изцяло нови части от него. Вижте тази чисто нова концептуална визия, за да надникнете в това, което предстои.”

Камерън присъства на събитието на CES, за да обяви партньорство между Avatar и Mercedes-Benz, които създадоха модела на колата VisionAVTR, вдъхновен от света на Pandora
Камерън присъства на събитието на CES, за да обяви партньорство между Avatar и Mercedes-Benz, които създадоха модела на колата VisionAVTR, вдъхновен от света на Pandora.
Mercedes-Benz Vision AVTR вдъхновен от филма.

По всичко изглежда, че Avatar 2 ще излезе по кината на 17 декември 2021 г. като ще бъде последван от Avatar 3 през 2023 г., Avatar 4 през 2025 г. и Avatar 5 през 2027 г.

В скорошно интервю за CNET Джеймс Камерън обясни, че първото продължение ще съдържа повече превозни средства и машини в сравнение с оригиналния филм.

„Аз обичам машинариите. Превозните средства, космически кораби, самолети, наземни превозни средства, оръжия, хардуер… Аз съм страшен фен, що се отнася до тези неща. И сме подготвили много готини превозни средства за вас.”

Важно за феновете в че Sam Worthington ще се завърне като Съли в продължението.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *