Jim Carrey иска да направи продължение на Маската

Jim Carrey иска да направи продължение на Маската | MMTV
Jim Carrey иска да направи продължение на Маската, но при едно условие

Актьорът изигра образ на банковия служител Стенли Ипкис, който започва да се превъплащава в зеленоглавия пакостник след като намира магическа маска.

Докато беше итервюиран относно ролята му в излизащия скоро анимационен филм Sonic The Hedgehog адаптиран по едноименната видео игра, Кери сподели едно от условията при които би се завърнал като Маската.

“От голямо значение би било кой ще прави филма. Не искам да правя продължение само, за да го направя. Бих се захванал само ако режисьора е някой луд визионер. Тогава съм съгласен.”

През 2005 г. бе направен опти за продължение наречено Синът на Маската, но филмът се оказа пълен провал.

Авторът на комикса Mike Richardson в минали интервюта е говорил, че в едно потенциално продължение на Маската си представя жена в главната роля.

Пред Forbes той споделя:

“Бих искал да видя наистина добър и изразителен комик в главната роля. Имам някого предвид, но няма да кажа името ѝ. Ще трябва доста да я убеждаваме да се захване с този  проект така, че ще видим… Никога не знаеш какво предстои в бъдещето. Имаме няколко идеи.

Бих искал това да е различен филм за човек, който разполага с абсолютна власт и способности. Целият сюжет на Маската се върти около това какво бихме правили, ако разполагахме с абсолютна власт, подобно на Стенли Ипкис.

Когато получим абсолютна власт и способности, често се насочваме към най-дребните и глупави неща и това ни пречи да наблегнем на нашата човешка страна и използваме силата за добро. Стан Лий каза, “с голяма сила идва голяма отговорност”, но моята идея е една по-стара аксиома, която гласи “абсолютната власт развращава абсолютно.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, вижте къде може да ни гледате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *