Харисън Форд ще снима продължение на Индиана Джоунс

Харисън Форд ще снима продължение на Индиана Джоунс | MMTV
Шефката на Lucasfilm, Kathleen Kennedy потвърди завръщането на Харисън Форд като Индиана Джоунс

Президентът на Лукасфилм Катлийн Кенеди потвърди, че предстоящият Индиана Джоунс 5 няма да бъде рестартиране на филмовата поредица, а продължение.

Когато Дисни купиха Lucasfilm през 2012 г., те побързаха да направят нови филми от поредицата Междузвездни войни. Нещата не стоят така обаче за филмите за Индиана Джоунс. Първите планове за продължение на поредицата започнаха едва през 2016 г. Тези планове включват като завръщането на Харисън Форд в образа си на професор Джоунс така и завръщането на Стивън Спилбърг като режисьор. Първоначалната дата за пускане в кината беше 2019 г., но тази дата се промени на два пъти от тогава.

С оглед на забавянето и поради факта, че Форд не става по-млад (това лято ще стане на 78 години) много хора се запитаха дали това няма да се превърне в рестарт на поредицата с изцяло нови лица.

В интервю дадено на червения килим по време на раздаването на наградите BAFTA Катлийн Кенеди сподели:

„Работим здраво и оправяме сценария да стане такъв какъвто искаме, за да можем да започнем работа.”

Когато бе попитана дали филмът се очаква да бъде рестарт или продължение на поредицата тя отговори:

“Това не е рестартиране, а продължение.”

Не е голяма изненада, че Харисън Форд е готов да нахлупи шапката още един път. Въпреки че гони 80 годишна възраст, той е в чудесна форма и споделя, че е много ентусиазиран да се завърне в Индиана Джоунс 5.

Въпреки че графиците на Форд и Спилбърг са били пречка досега, очаква се снимките да започнат тази година. Едеинствената пречка към момента е липсата на изцяло завършен сценарий, проблем, който се надяваме да бъде бързо разрешен, за да не се налага ново отлагане на снимките. Такова развитие би могло да наложи все пак продължението да се превърне в рестарт.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, вижте къде може да ни гледате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *