Какво да очакваме от Sister Act 3

Какво да очакваме от Sister Act 3 | MMTV Online
От Disney обявиха че ще направят Sister Act 3

Новината зарадва феновете на франчайза, но ги остави да се чудят, кога ще бъде пуснет и за какво ще става въпрос?

Оригиналните филми, Sister Act и Sister Act 2: Back in the Habit излязоха съответно през 1992 г. и 1993 г. Главната роля бе изиграна от Whoopi Goldberg – певица от Невада, която става свидетел на убийство в мафиотски стил. След това тя се присъединява към програмата за защита на свидетелите и започва нов живот като монахинята – сестра Мери Кларънс.

Оригиналният филм Sister Act (Сестра Акт) стана голям успех в бокс-офиса с 231 милиона долара приход при 31 мил. бюджет

Голдбърг се завърна в ролята си за втората част, в която се изяви с неизвестната тийнейджърка на име Лорън Хил. Хил по-късно става певица на Fugees и добива световна слава. Въпреки звездното участие обаче Sister Act 2: Back in the Habit получи лоши рецензии и не успя да постигне успеха на първия филм.

Голдбърг се завърна в ролята си за втората част, в която се изяви с неизвестната тийнейджърка на име Лорън Хил.От 2007 г. Голдбърг е ко-водеща на предаването The View по ABC, като поддържа телевизионната си кариера чрез гласа си с множество озвучаващи роли. В пълнометражните филми Голдбърг също успява да поддържа висок профил с участия в продукции, като Furlough (с участието на Теса Томпсън) и Nobody’s Fool (с участието на Тифани Хадиш).

През декември 2018 г. от Disney обявиха, че Sister Act 3 ще излезе на Disney Plus

Да напишат сценария бяха ангажирани Реджина Хикс и Карин Гист. Хикс започва кариерата си като супервайзър продуцент за Sister, Sister и наскоро продуцира Insecure. Gist е писала епизоди на „Отмъщението“, „Анатомията на Грей“, „Звезда“ и новата поредица „Mixed-ish“. Двете и друг път са си сътрудничили в написването на Camp Rock и продължението Camp Rock 2: The Final Jam

От Disney Plus обявиха официалния си старт и предстоящата програма, но Sister Act 3 все в процес на разработване. Това не означава, че филмът няма да излезе през 2020 г., но липсата на новини относно актьорския състав предполага, че Sister Act 3 вероятно няма да излезе преди 2021 г.

От Disney Plus обявиха официалния си старт и предстоящата програма, но Sister Act 3 все в процес на разработване.Според известната информация Sister Act 3 ще има изцяло нов актьорски състав, а Голдбърг заяви, че най-вероятно няма да повтори ролята си. Също така каза, че би искала да режисира, което би добавило носталгичен елемент за феновете на оригиналните два филма.

Ако Sister Act 3 няма да се върти около сестра Мери Кларънс, напълно е възможно Хикс и Гист да се съсредоточат върху изцяло нов герой. Вероятно ще бъде герой пряко свързан с героя на Голдбърг.

Остава да видим дали Sister Act 3 наистина ще бъде продължение на разказа или това ще бъде обикновено рестартиране и ще стане известно просто като „Sister Act“: актуализирана версия за новото поколение.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

https://screenrant.com/sister-act-3-movie-release-date-story/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *