Green Day отлагат турнето в Азия заради коронавируса

Green Day отлагат турнето в Азия заради коронавируса | MMTV
Green Day отложиха предстоящите дати от азиатската част на световното им турне заради коронавируса

Турнето на американската пънк-рок банда “Hella Mega” бе насрочено да премине през Сингапур, Банкок, Манила, Тайпе, Хонгконг, Сеул, Осака и Чиба.

Заради нарастващата свтовна криза причинена от разпространението на коронавируса, Green Day обявиха, че ще отложат датите на концертите намиращи се в Азиа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Green Day (@greenday) on

“За съжаление се наложи да вземем трудното решение да отложим предстоящите дати на концертите ни в Азия заради преитеснения свързани с разпространението на коронавирус. Знаем че е гадно. Ние също нямахме търпение да ви видим. Но запазете билетите си, защото много скоро ще обявим новите дати.”

Green Day са поредната група, чието световно турне бива повлияно от разпространението на коронавируса. BTS, Mabel и Stromzy също се наложи да отменят своите концерти.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *