Красота и интелект – [не]очаквано добрия резултат на Мис Варна 2017

Красота и интелект - [не]очаквано добрия резултат на Мис Варна 2017

Пристанът в морето от митове се оказа Мис Варна 2017

Наситили сме се на модни конкурси, заобиколени от скандали и сенчести резултати. Затова е винаги приятно когато видиш как някой разбива стереотипа.

Вече над десетилетие събитието се доказва като професионално и интелигентно състезание, където показването на красота не е равно на излишна претенциозност или пошлост. Можем да благодарим, че доайенът на щатските конкурси Доналд Тръмп не е собственик на нашенския, иначе бихме съжалили участничките. За пореден път обаче те бяха в сигурните ръце на организаторите от агенция VIP Fashion Group. Нейната собственичка и продуцент на състезанието Мира Матеева оглави журито. В него глас имаше Мис Русия 2016, ТВ водещата и подгласничка в конкурса Мис Глобал – Гергана Дончева, заедно с още модели, мениджъри и ценители на красотата.

mmtv-missvarna-ceremony-2.jpg

Техният избор се оказа 20-годишната Моника Драгнева

Тя получи короната си от миналогодишната победителка Габриела Кирова, която през ноември стана и Мис България 2016. Надяваме се, че бижуто, инкрустирано с камъни Altinbas, няма да натежи на новата крехка кралица от Варна и ще представи подобаващо града си на националния конкурс.

mmtv-missvarna-ceremony-3.png

Сред подгласничките се наредиха Персияна Йорданова, Цветелина Маркова и Ева Добрева

С двойна титла си тръгна Румяна Данаилова. Тя се превърна не само в любимка на интернет потребителите, но и на медиите. За своята пленителната визия отличничките, освен на естествената си красота, разчитаха и на дрехи с марките Veteida, Авангард, Тонена и обувки Sara Pen.

mmtv-missvarna-ceremony-4.jpg

Не е лесно да си поемеш дъх от толкова изящество. Но за 800-те гости бяха подготвени и танци, решени в морската тематика на събитието. А едва ли имаше по-подходящо музикално допълнение от Графа със своите нежни парчета. Класата беше подсилена и от водещия Ники Кънчев, а блясъкът нямаше да бъде същия без генералното спонсорство на Mall Varna. Но не тъжете, ако сте изпуснали лайв стрийма на ММ – скоро тричасовото шоу ще бъде ще бъде качено в платформата ни MM Player.

mmtv-missvarna-ceremony-5.jpg

Очакваме Мис Варна да ни очарова и догодина, а на победителката и нейните подгласнички пожелаваме никога да не свалят короната. Не тази със скъпоценните камъни, а невидимата, която кара всяка жена да върви гордо изправена.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *