Metallica добавиха нови дати към турне – 2020

Metallica добавиха нови дати към турне - 2020 | MMTV
Metallica ще са хедлайнери на всичките 5 фестивала – Hard Rock festivals 2020

Въпреки скорошното влизане на James Hetfield в клиника за лечение на зависимости от групата явно имат пълно доверия във възможностите му за възстановяване. Промоутърите от Danny Wimmer Presents обявиха в четвъртък (10 октомври), че Metallica ще бъдат хедлайнери на всичките пет фестивала от поредицата Hard Rock festivals през 2020 г.

От компанията заявиха:

“Metallica не са просто поредния хедлайнер. Когато Metallica излезе на сцената, това е събитие. Това е изживяване. Това е същият стандарт, който ние от DWP сме задали за всеки един наш фестивал – от първата до последната група и всичко, което се случва между тях. Нямаме търпение да представим най-голямата група в света на най-големите рок фестивали в Америка. Metallica проправиха пътя, по който сега ходим. Колко са музикантите в лайнъпа от тези пет фестивала, които са повлияни да се захванат с музика заради Metallica?”

Фестивалите са пет отделни събития с общо десет дати за концерти на рок великаните. За първи път Metallica ще бъдат хедлайнери на два отделни концерта (през ден), на които ще бъдат с напълно различен сетлист за всяко изпълнение. От организаторите Danny Wimmer Presents заявиха, че това ще са единствените концерти на Metallica на американски фестивал догодина.

Единствените дати, които стоят към момента на страницата на групата освен обявените от Danny Wimmer Presents са шест концерта в Южна Америка. Става въпрос за Чили, Аржентина и четири концерта в Бразилия насрочени за месец април 2020 г.

За актуална информация относно предстоящите дати от турнето на Metallica 2020 вижте ТУК

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *