Платформата Relive на Tomorrowland отваря от днес

Платформата Relive на Tomorrowland отваря от днес
Нека партито да продължи – може да гледаме всички атракции и сетове на фестивала Tomorrowland Around the World в следващите 2 седмици

През изминалия уикенд повече от 1 милион фенове на ‘Tomorrow’ по света се логнаха за да гледат първото издание на дигиталния фестивал Tomorrowland Around the World. А от днес (сряда) в 18:00ч. видео платформата Relive отваря своите врати за всички фенове, които са закупили пакета.

Хората на Tomorrow имат шанса да продължат своето пътуване и отново да посетят магичният остров Pāpiliōnem.

А за всички фенове, които не успяха да се докоснат до виртуалният фестивал през изминалия уикенд и желаят да изживеят революционния  дигиталнен свят на Tomorrowland, все още могат да закупят билети онлайн, които дават достъп до Relive. Платформата ще бъде отворена в следващите две седмици или по-конкретно до 12 август 2020г. До тогава феновете на Tomorrowland ще могат да се наслаждават на повече от 60 DJ сета от най-изявените имена от електронната денс сцена. Също така те ще имат достъп и до всички Inspiration Sessions и всички работилници.

Преживейте отново DJ сетовете от Tomorrowland Around the World от сряда 29 юли до сряда 12 август 2020г.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.