Metallica отмениха още четири концерта

"Искам да подчертая, че групата ще свири всички останали обявени дати за 2020 г." казва Джеймс Хетфийлд

Metallica отмениха още четири концерта | MMTV
Metallica отмениха участията си на фестивалите Sonic Temple и Louder Than Life

Те трябваше да изнесат отделни концерти както в петък така и в събота и на дата фестивала.

James Hetfield пусна съобщение, в което обяснява причините за отмяната на концертите:

“Скъпо семейство на Металика,

С голяма тъга трябва да ви съобщя, че няма да мога да взема участие във фестивалите Sonic Temple в Columbus и Louder Than Life в Louisville. Като част от непрекъснатите ми усилия да се възстановя и да остана здрав имам много важни ангажименти през тези уикенди, които не мога да отменя или преместя. Извинявам се на всички наши фенове, закупили билети за тези фестивали. Работим заедно с организаторите на фестивалите, за да възстановим парите за закупените билети или да осигурим замяната им за други дати.

Намерението ми с това съобщение е да кажа „извинявам се“ на всеки един от вас. Реалността е, че през последната година докато бяхме на турне обрущах достатъчно внимание на здравето си и сега знам, че психичното ми здраве е на първо място. Това може да звучи напълно нормално за повечето от вас, но аз не исках да разочаровам екипа/семейството на Metallica и заради това еднолично се компрометирах.

Погледнато от добрата страна, терапията ми върви добре. Беше абсолютно необходимо да се погрижа за психическото, физическото и духовното си здраве.

Искам да подчертая, че групата ще свири всички останали обявени дати за 2020 г.

Отвъд 2020 г. съм оптимист за благословиите, които ми бяха дадени и за това, което носи бъдещето. Оценявам молитвите ви и страхотната подкрепа от всички още, откакто влязох в клиниката за лечение на зависимости миналия септември. Подобно на това как молеца е привлечен от пламъка, да бъдеш човек в тази кариера има своите огромни предизвикателства и понякога е много трудно. Вашето разбиране помага за изцелението ми.

– James”

По-рано този месец Металика отмениха първото шоу за годината, концертът All Within My Hands.

Концертът, който има за цел да набира средства за благотворителност трябваше да се проведе на 28 март. От официалното изявление на групата обаче става ясно, че концертът ще бъде преместен за 12 септември.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *