Megadeth официално се завърнаха!

Megadeth официално се завърнаха! | MMTV Online
Megadeth официално обявиха, че продължават с концертната си дейност след прекъсването заради диагнозата – рак на гърлото на Dave Mustaine

Радостната новина се появява броени дни преди групата да започне своето европейско турне заедно с Five Finger Death Punch и Bad Wolves.

Когато миналата година Дейв Мъстейн за пръв път разкри, че е диагностициран с рак на гърлото се наложи отмяна на концертите на The Big 4. Въпреки страшната диагноза Mustaine продължи да работи върху предстоящ албум на Megadeth. За успокоение на феновете през септември лекарите на Дейв бяха “много позитивни” по отношение на успешния резултат от лечението му.

Още през следващия месец басистът Дейвид Елфсън обсъди в интервю предстоящия възход на групата. И ето сега групата е готова отново да се върне на път.

Чрез различни социални медии от групата споделиха снимка, на която се вижда Мъстей и Кико Лурейро заедно на сцена, а текста гласи:

“Megadeth се завърна. Нямаме търпение да ви видим и свирим за всички вас на турнето Killing Road през 2020 г. Кои песни искате да чуете?”

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Megadeth is back! We can’t wait to see and play for you all on the Killing Road in 2020! What songs do you want to hear?

Публикация, споделена от Megadeth (@megadeth) на

Миналия ноември Мъстейн говори за здравето си пред „Ролинг Стоун“ като заяви, че „никога не би се примирил с нищо, освен с пълен успех или, в случая, победа“.

“Вече съм преминал по-голямата част от лечението и се чувствам наистина силен. След лъчетерапията човекът ми каза, че всичките ми резултати изглеждат невероятно. Каза: “Изглеждате като, че сте в първи стадий, а трябва да сте в трети.” След това и онкологът каза същото: „Изглеждаш наистина силен.“

Първото шоу на Megadeth е насрочено за понеделник, 20 януари, като част от „MegaDeathPunch“.

Концертът ще се проведе в Hartwall Arena в Хелзинки, Финландия. За наше голямо щастие България също е част от това турне. Мега концертът на Megadeth, Five Finger Death Punch и Bad Wolves ще се случи на 22 февруари 2020 г. в зала Арена Армеец. Не знам за вас, но аз нямам търпение… Ето нещо с което да ви подгрея…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *