Metallica отново отлагат концерти

Metallica отново отлагат концерти | MMTV Online
Първото шоу за годината на Metallica, концертът All Within My Hands промени датата си

Концертът, който има за цел да набира средства за благотворителност трябваше да се проведе на 28 март. От официалното изявление на групата обаче става ясно, че концертът ще бъде преместен за 12 септември.

В своето изявление от Metallica разкриват, че “може би са били малко по-амбициозни” насрочвайки концерта за толкова ранна дата. От групата обявиха, че “биха искали да предоставят поне същото, а даже и да задминат изживяването от предишното издание на All Within My Hands, което се проведе през ноември 2018 г.

За да повишат приходите за благотворителност от Metallica издадоха на винил първият концерт All Within My Hands като по този начин събраха общо над 1,3 милиона долара.

Вижте официалното изявление на Metallica относно промяната на датата на концерта:

“Време е за актуализиране на календара тъй като второто издание на концерта All Within My Hands Helping Hands беше преместено за 12 септември 2020 г., като мястото все още е Masonic в Сан Франциско. Някои от вас може да си спомнят, че през септември, повлияни от положителни вибрации, от двете шоута на S&M², ние с вълнение съобщихме, че сме определили 28 март, за дата на второто издание на AWMH. Въпреки това може би сме били малко по-амбициозни с насрочването на толкова ранна дата с оглед на това, че бихме искали да ви предоставим поне същото, а даже и да задминем изживяването на предишното издание на All Within My Hands, което се проведе през ноември 2018 г.

Извиняваме се за неудобството, което може да причини тази промяна, и ви благодарим за цялата подкрепа и любов, която оказахте чрез All Within My Hands. През последните две години имахме невероятни постижения, включително стартирането на иновативната програма за стипендии Metallica като сме развълнувани да споделим всички подробности с вас по-късно тази година.

Повече информация и подробности за билетите очаквайте скоро.”

Следващите дати в календара на Metallica са шест концерта в Южна Америка насрочени за месец април последвани от единствената им поява в САЩ на фестивала American Danny Wimmer Presents.

От както James Hetfield влезе в клиника за лечение на зависимости в края на сепрември 2019 г., Metallica не са излизали на сцена. Въпреки това фронтменът направи своето първо публично появяване на автомобилно шоу в края на месец януари.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *