Първо появяване на James Hetfield след клиниката за лечение на зависимости

Първо появяване на James Hetfield след клиниката за лечение на зависимости
Фронтменът на Metallica, James Hetfield направи първо публично появяване след като влезе в клиника за лечение на зависимости през сепрември миналата година

По-рано тази година бе обявено, че на 30 януари James Hetfield ще присъства на изложба в музея за класически автомобилите в Петерсен, на който той дари 10 от своите поръчкови автомобила. Вече изплуваха снимки и видеоклипове от събитието като според мнението на поне един от феновете присъствали на събитието фронтменът изглеждал в много добро настроение.

Изложбата, която е озаглавена „Възстановена ръжда: Колекцията на Джеймс Хетфийлд“, включва следните превозни средства: “Свещеник Вуду“, базиран на „Линкълн Зефир“ от 1937 г., Роудстър на „Оубърн“ от 1936 г. на име “Бавно горене“, Делахай вдъхновен от „Пакард” от 1936 г., Форд Водолей от 1936 г. на гол метал, наречен “Iron Fist“, лилав пикап Ford F-100 от 1956 г. и три автомобила от производителя на поръчкови автомобили Рик Доре: Черна перла – поръчков Jaguar от 1948 г., Olds на име Гринч от 1952 г., и Buick Skylark от 1953 г.

Първият концерт на Metallica за 2020 г., ще бъде с благотворителна цел за фондацията All Within My Hands и ще се проведе на 28 март в Сан Франциско, Калифорния.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *