АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ! Ади и Милен Цанови – Бъди промяната!

АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ! Ади и Милен Цанови - Бъди промяната! | MMTV

В ”АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ!” от 1 до 14 февруари ще ви представим изповедите на популярни и интересни личности, които ще споделят своите възгледи за любовта. Гледайте и техните топ 5 любими песни на тази тема, които ще излъчим на 14 февруари по телевизия ММ.

Те са от двойките, които ти прави удоволствие да наблюдаваш, защото си личи от Космоса, че се обичат

Поглед, усмивка, докосване, хармония в общуването. Без да говорят е ясно, че са ЗАЕДНО. Представят се като Ади и Милен ЦановиЛектори-вдъхновители.

Запознават се в гимназията, на 18 години стават родители на първата им дъщеря Стефани, после идва и Милена (Лени), която познаваме от яркото ѝ участие в X factor. Изграждат успешна кариера – Милен е съсобственик на известната кетъринг компания Red Devil, а Ади е сватбен агент и автор на идейното място за организиране на събития Adi’s Cook & Book.

Преди 4 години подреденият им свят е разтърсен от страшната диагноза на Милен – рак на езика и шест месеца живот. Решават в името на любовта и децата им да се борят. По свой, уникален начин – здравословно хранене и спорт. Милен е вече във форма и по-здрав от много от нас. Споделиха опита си в книгата ”Пътят на промяната. Непрочетена книга за здравето. Ние победихме рака.” В момента те са на остров Ко Самуи, Тайланд, за да помогнат на хора, готови да открият себе си чрез оздравителната програма ”Живей 21 дни с Ади и Милен на Острова на Промяната“.

Благодарим на Ади и Милен Цанови за времето, което отделиха, за да отговорят на нашите въпроси като първите ни гости, които ни допуснаха в света на любовта си.

Кога усетихте, че между вас се случва нещо специално?

Ади и Милен се УСЕЩАТ два пъти в Живота си, преди да се срещнат за ТРЕТИ И ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО. Между нас постоянно се случва нещо специално, неповторимо и търсено. След повече от 24 години заедно ние все още сме онези младежи, които с трудности и веселие под мишници тръгнаха по Пътя на съвместния човешки Живот, за да пребъдат в едно Прекрасно Любящо Семейство с две очарователни дъщери – Стефани и Милена, куп Приятели и Последователи в нашата Житейска мисия, посветена на Здравето.

Прекрасно Любящо Семейство с две очарователни дъщери – Стефани и Милена
Прекрасно Любящо Семейство с две очарователни дъщери – Стефани и Милена
Кой беше по-притеснен на първата ви среща? И спомняте ли си с какво бяхте облечени?

Никой от нас не бе притеснен. Ние не сме притеснителни хора. Ние сме доста уверени в желанията си, намеренията си и постигането им. Третата ни Първа среща в Живота бе като, че едно ново Начало, към което подходихме като непознати в първите 30 мин.

Милен бе облечен в дънки, черно поло и черен балтон. Беше месец Март. Все още хладно. А на краката си имаше стилни мокасини. Парфюмът… не мога да се сетя кой точно, ала така запомнящ, се че и до ден днешен усещам аромата му на нещо познато, искано и скъп спомен.

Аз, Ади, бях с дънки и блузон, който да пази кръста ми. Много съм зиморничава и все кръста си пазя. Ахахаха… И двамата бяхме облечени с усмивки. Беше супер готино, непринудено и весело. Срещнахме се за вечеря в една пицария, а осъмнахме в една дискотека на дансинга.

Вашата сватба ли вдъхнови Ади да стане професионален сватбен агент? 

О, не! Сватбен агент станах, вярно, не дълго след това, но нашата сватба не бе повода. Просто така някак си се случи и получи покрай отговорностите ми за събитията в нашата кетъринг компания.

Кои са нещата у всеки от вас, с които другият е направил компромис?

Онзи ден тъкмо си говорихме, че, всъщност, никой с никого не е правил компромиси. Решихме да се приемем такива, каквито сме, и да живеем в тези различия. В началото не беше лесно, защото търканията ни идваха в повече, ала с времето разбрахме, че тези търкания са били верния път да осъзнаем, че сме такива, каквито сме, и сме си се харесали такива.

#бъди-промяната_оздравителна_програма_с-ади-и-милен-цанови-mmtv

Изглеждате като хора, на които никога не им е скучно да са денонощно заедно. Как го постигате?

Как ни се получава ли? Истината е една и тя се нарича ОГРОМНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР. И двамата сме дарени от Живота с това чувство и то в огромно количество. Живеем с огромна доза веселие. Даже когато диагнозата рак ни застигна и посегна върху Живота на Милен, ние все пак намирахме сили да се смеем и продължим да мечтаем накуп, както винаги сме правили заедно.

Имате ли си вашата песен?

Първият ни сватбен танц: What a wonderful World – Луис Армстронг

Кои са уроците, които сте научили за любовта, и които бихте искали да предадете на вашите две дъщери?

… че Любовта е ВСИЧКО! … че тя движи Света… че тя е ЖИВОТ! … че тя е ИСТИНА! … че тя спасява Човешки Животи! … че тя е и Силата, и Волята, И Надеждата!  ЛЮБОВТА Е!

За вас любовта е…  

Ади: ОТГОВОРЪТ НА МОЕТО ЧОВЕШКО ЩАСТИE Е МИЛЕН ЦАНОВ!

Милен: ВСИЧКО, ЗА КОЕТО ЖИВЕЯ!

Бъди промяната

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV и СКАТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *