Стига с тази истерия! Грижете се за имунната си ситема! – Ади и Милен Цанови за коронавируса

Стига с тази истерия! Грижете се за имунната си ситема! - Ади и Милен Цанови за коронавируса

Семейство Цанови са приятели на телевизия ММ и ние им благодарим, че ни разрешиха да споделим техните мисли за вируса, който така успешно бе коронясан за пътеводител на живота ни напоследък.  Браво за смелостта да дадат израз на това, което мнозина мислят!

Семейство Цанови са приятели на телевизия ММ и ние им благодарим, че ни разрешиха да споделим техните мисли за вирусаПубликуваме поста им във Фейсбук с тяхно разрешение и без редакторска намеса.

Добре… Така да бъде!

Ще ви споделим какво ни, Ади и Милен Цанови, мислим за корона вируса.

Причината, поради която „изобщо се обаждаме по въпроса“, е по молба на много наши Съмишленици в нашата фб Група Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА! и в нашата фб страница Бъди Промяната!, които не спират да ни пишат от седмици.

Истината е, една. И тя е, че ние изобщо не искаме до говорим по този въпрос. И двамата никога не сме били конвенционални като мислене и действия. Ако бяхме, днес Милен щеше да е с отрязан език безмълвен или мъртъв. Така каза конвенционалната медицина. Тя казва на много хора с рак, че ще умрат, но това НЕ СЕ СЛУЧВА ПРИ МНОГО ХОРА. Те, като нас, се хващат в ръце и променят Живота си! Първото, което правят, е да не се поддават на масова истерия у дома, в работата и сред приятелите си, изказващи се по повод тяхното заболяване. Тюхкане, охкане и други „подобни“. Второто, което правят, е, че започват усилено, целенасочено и усърдно да се грижат за стабилитета на своята имунна система. Те разбират, те осъзнават, че именно в нея се крие бъдещето, което ще ги изведе към ПОБЕДАТА!

Ако истерясващите покрай корона вируса и по повод него все още не са осъзнали това, то значи те не са осъзнали нищо важно до деня, в който четат това наше споделяне. Надали, прочитайки и него, за тях това ще се окаже важно. Такъв тип хора не приемат нищо друго, освен желанието си за истерясване, ако може да е с други хора – в група, която вече се забранява за сбор. ФБ е подходящата платформа, защото всеки си е у дома – няма сбор!

Докато се притеснявате само за дали супермаркетите ще смогнат с провизии за вас и вашите близки, вие вече може да сте обърнали внимание на нещо наистина важно. А именно: вашата имунна система! НЕ ВЪВ ВИРУСА Е ПРОБЛЕМА, А В ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА! Когато тя не е стабилна, всяко „нещо“ с болестотворен характер ще я саботира. И няма значение дали ще е вирус с корона или такъв без корона. Все едно дали ще е болезнено ухапване от първия пролетен комар или нахална муха.

Хайде да бъдем честни! Ама наистина честни! Вие какво направите за вашето Здраве днес?!? Станахте рано, спортувахте, направихте си сок от пресни плодове или зеленчуци, изчистихте мислите си и тръгнахте с усмивка на уста към работните си места, през деня пихте добра вода /не от чешмата или от пластмасовата бутилка!/, хидратирахте се през час съзнателно, даже и да не ви се пие вода, михте ръцете си на всеки 30 мин., почистихте бюрото си, дома си, помолихте децата, идвайки си от училище, веднага да свалят дрехите си при влизането, и ги пуснахте да се изперат на повече от 40 градуса; това направихте и с вашите; проветрихте помещението, даже и с мръсния софийски въздух, приготвихте здравословна храна от пресни зеленчуци, кълнове, направихте зеленчукова супа с купичка ориз, налапахте се с чесън и лук, пихте зелев сок, който, между другото има силно очистително действие и е полезен в такива случаи. А може би сте и изпили и две чаши хубав чай? Какво направихте!? Честно и от сърце! Пред себе си бъдете честни. Не пред нас. Въпросите тук са реторични. Тоест, не очакваме отговори на тях. Не търсим виновни, макар че такива бол. И именно те се страхуват най-много.

Сметнете ни за луди глави, но ето я и суровата истина. Населението на земята е твърде много вече за нея. Има идеи и решения, които не зависят от обикновения гражданин като нас и вас. Тези „неща“ се решават другаде, на друго ниво. Ние сме просто хората на Земята, които ще понесем тези решения. Трябва да се редуцираме по някакъв начин. Съдбата на човечеството не е в ръцете на човека, колкото и странно да звучи това за онези, чиито мисли са далеч от теория на конспирациите. Страшното обаче е, че този път няма теория, а само чиста практика.

Първо ни бориха с ХИВ, после с птици, после със свине, после с ебола, после с рубеола, после с пестициди, хербициди, оцветители, химически атаки над градовете – с какво ли не опитваха! И все пак населението си е население – то се размножава, въпреки всеки и всичко. И с корона вируса сексът и правенето на любов няма да спрат. Уверяваме ви! И ще се раждат още хора на Земята, защото така човек разбира съществуването си – така го осмисля. Не успяха с едното, пробваха да ни тровят с друго, после с трето… Време е за нещо ново! И това е корона вируса!

Ето го – той е факт! Но знаете ли какво – НИЕ НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО СЕ ГРИЖИМ ПРЕЦИЗНО ЗА НАШИТЕ ИМУННИ СИСТЕМИ. Ако той навлезе в нашия Живот, то НИЕ ПАК И ОТНОВО ЩЕ СМЕ ПОБЕДИТЕЛИ! И тогава недейте да се сърдите /Както правят мнозина, осмивайки нашите реални постижения наляво и надясно!/, че Цанови пак са ПОБЕДИТЕЛИ! Ами, ДА!, ПОБЕДИТЕЛИ! И причината за Победата няма да е само в прецизната грижа за нашата физика, а силно прецизна грижа и за нашата психика.

Чували ли сте за „Внимавай какво си пожелаваш! Внимавай, защото мислите се материализират в реалност! Внимавай какви мисли допускаш в ежедневието си и кои мисли надделяват в съзнанието ти!“.

Да! Наистина внимавайте! Знаете ли колко хора идват при нас с „Аз цял живот си мисля, че ще се разболея от рак, и ето на…се разболях от рак!“. Вселената е щедра! Тя ще ти подари всичко, за което имаш смелостта да поискаш, да мечтаеш, съсредоточавайки своите мисли.

Допускайки да станеш част от ОБЩАТА ИСТЕРИЯ, твоите мисли са целенасочени в посока “Аз мисля за вируса! Страхувам се! Притеснявам се!“. Ами като толкова се притесняваш без него, защото пък да не започнеш да се притесняваш с него под ръка?! И така Вселената не разбира конкретното ти желание, защото ти нямаш конкретни изисквания за разбиране от нейна страна на твоите мисли, и БАМ! – вземи това, което искаш – за което мислиш и непрекъснато се тюхкаш.

Струва ви се ужасно всичко това?! Нищо чудно! То е ужасно, но се случва, защото хората сме невежи в мисленето си – в насочването на нашите мисли, в канализирането им в правилната посока. Прочетете книгата на Валерий Синелников „Възлюби своят болест“ и ще разберете. Всичко ще разберете! Така го е написал Авторът, че се разбира от всекиго.

И така…Докато едни се тюхкат и не спират да четат статии за вируса, да постват и пре-постват мнения и коментари, да губят ценно време в коменти, други ДЕЙСТВАТ! Знаете ли, в Света им два вида хора: такива, КОИТО ДЕЙСТВАТ!, и такива, КОИТО НЕ ДЕЙСТВАТ! Хайде сега познайте кои от тях СА ПОБЕДИТЕЛИ В ЖИВОТА!?

И как действат ли? Ами като се ПРОМЕНЯТ! Осъзнават реалността и променят навиците си от лоши към добри в името на тяхното Здраве. Какво чакате, за да се промените!? Ракът, вирусът, сърдечният удар? Какво чакате? И изобщо защо чакате? Кого чакате? Ние се пробудихме, заради болестта рак. Много хора се пробуждат, заради нея също. Питайте ги колко им е било или им е и днес трудно. Питайте ги дали не биха искали да се пробудят преди нея – преди болестта. Питайте ги! Те ще ви кажат! Сега какво чакате? Да дойде короната, за да се окичите с нея като крале и кралици ли ожалвайки дните си на болни и нещастни хора.

НЕ ЧАКАЙТЕ! СЪБУДЕТЕ СЕ ДНЕС! Не бъдете част от страхуващата се тълпа! БЪДЕТЕ СМЕЛИ И РЕШИТЕЛНИ! И знайте, че, ДА!, ако не заздравите имунната си система, за да издържи тя на атаките на болестотворните „гадове“ от всякакъв род, вид и характер, вие ще сте сред онези, които няма да оцелеят. Ще оцелеят само силните, здравите, онези, които са годни да продължат човечеството. Болните хора не продължават човечеството! Те не са в името на прогреса, а въпреки него, все още сред нас. Живеем в 21 век! И вместо да сме все по-здрави, ние, хората, сме все по-болни. Ах онзи фил за Уоли /роботчето/! Колко истински е той. Кой от вас го е гледал? Кой? Помните ли посланието в него? Толкова силно и разтърсващо ЗА БЪДЕЩЕТО. Толкова вярно. Ние сме онези болни герои-хора в този филм. Ние сме!

Знаете ли, мили хора, до какво ще доведе масовата истерия покрай вируса? Молим ви от сърце да помислите върху това, което ще споделим тук с вас в последващите редове.

Масовата истерия вече води до препоръки в стил „забрани“ за събирания, излизане навън и други. Това ще погуби за по-малко от месеци много браншови бизнеси, които силно зависят от събирането на хора, от излизането и потреблението на определени продукти и услуги. Поради факта, че няма да има клиенти, много бизнеси ще останат без парични средства, за да плащат заплати на служителите си, и в даден близък момент те ще се принудени да ги освободят от работните им места. Загубвайки работата си, хората ще останат на трудовата борса за известно време с ниски парични доходи, които едва ще покриват месечните разходи за режийни и храна. Държавните институции няма да затворят, защото черпят средства за заплати от данъците ни. В един момент обаче ще се окаже, че и тях няма да можем да оправяме към държавата, защото пари няма – хората не потребяват услуги и продукти, освен храна, която и тя ще стане оскъдна, защото масовата истерия води до презапасяване и липси. Хиляди хора ще бъдат освободени от работните си места. Хиляди хора ще отидат на трудова борса, където за едно място ще се борят множество хора впоследствие, когато нещата се успокоят. И там ще настане друга една истерия – кой по-напред. Това също ще се случи в даден момент от време. Разбира се, работодателите ще се възползват от напиращата работна ръка, която до вчера липсваше, и ще свалят драстично възнагражденията. Така работи бизнеса, дами и господа! Хиляди хора отново и пак ще започнат да свързват двата края, както това беше в зората на демокрацията. Всеки ще си пази работното място с полагане на много труд. Да, някои добри навици в работен план ще се възродят отново и те ще са в полза на работодателя. Но в същото време други неща ще рухнат покрай цялата тази картинка, която ще има да се възстановява години наред. Хиляди специалисти в дадена област ще останат без работа, защото бизнесите ще затворят. Няма хора, няма потребители, няма кой да пазарува – няма пари – няма заплати, няма осигуровки. Просто…няма!

Масовата истерия може да доведе до незабравими последици в общностите. Хората, изпаднали в истерия, са способни на неподозирани реакции, чието действие не може да бъде спряно. Липсата на адекватна реакция навреме може да доведе до обиди, побоища и… не дай си, Боже, брутализми във физически план. Масовата истерия е доказала себе си през вековете. До вчера дружащи и обичащи се хора се нагрубяват и бия със зъби и нокти за парче хляб. Разделят се семейства, приятели и близки.

Това ли искаме за себе си и нашите семейства? Това ли е? Помислете, разсъдете и просто СЕ ПРОМЕНЕТЕ! Първо променете мислите си, а междувременно и навиците си. Спрете да пушите и пиете! Спортувайте! Натягайте тялото. Покажете му, че е време за Промяна за негово добро. Хранете се здравословно! Очиствайте с помощта на добри практики тялото си всеки ден. БЪДЕТЕ ГОСПОДАР НА СЪДБАТА СИ! БЪДЕТЕ ГОСПОДАР НА ЖИВОТА СИ! ВИЕ ИМАТЕ ПРАВО НА ТОВА!

България е на ръба на пълен демократичен провал. Масовата истерия покрай вируса силно отвлича вниманието на хората от проблемите, които до вчера бяха обсъждани и актуални. Проблеми, които засягат силно житие-битието на българина, който се труди като вол, за да живее по-добре през годините. Кражби, противозаконови закони!, недоверие към правителството и какво ли още не. Забравихте ли за тези несгоди и проблеми на България?! Да! Забравихте, защото сега всички говорят и пишат за корона вируса. Това е и идеята. Да бъде отвлечено вниманието, докато се оталожи наболялото недоверие от преди време. Сега не ние с нашите кражби сме важни, а вируса. Колко удобно. Да се възползваме!

Да не пропуснем да споделим, че конвенционалната практика у нас „лекува“ /кавичките не са случайни!/ корона вируса с Тамифлу. Моля ви, вижте какво пише в листовката на това “чудодейно лекарство” /и тук кавичките на са случайни!/:

Възможни нежелани реакции:

Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Много от нежеланите реакции, изброени по-долу, може да са предизвикани също и от грипа.

В!!! Част от изречението „…не всеки ги получава“ е силно притеснително. Не мислите ли!? Всъщност, това означава следното: МОЖЕ И ДА ГИ ПОЛУЧИТА, А МОЖЕ И ДА НЕ! Кой знае?! Ние, докторите, не знаем. Никой не знае. Пий пък ще видим.

Следните сериозни нежелани реакции са съобщавани рядко, откакто Tamiflu е на пазара:

  • Анафилактични и анафилактоидни реакции: тежки алергични реакции с подуване на лицето и кожата, сърбящ обрив, ниско кръвно налягане и затруднено дишане
  • Чернодробни нарушения (фулминантен хепатит, нарушение на чернодробната функция и жълтеница): пожълтяване на кожата и бялото на очите, промяна на цвета на изпражненията, промяна в поведението
  • Ангионевротичен едем: внезапно тежко подуване на кожата основно в областта на главата и шията, включително очите и езика, със затруднено дишане
  • Синдром на Стивънс – Джонсън и токсична епидермална некролиза: тежка животозастрашаваща алергична реакция, тежко възпаление на кожата и лигавиците, започващо с треска, възпаление на гърлото, умора, кожни обриви, които водят до появата на кожни мехури, обелване, свличане на големи повърхности от кожа, възможни затруднения в дишането и ниско кръвно налягане.
  • Кървене от стомашно-чревния тракт: продължително кървене от дебелото черво или плюене на кръв
  • Невропсихични нарушения, описани по-долу.

Най-често (много чести и чести) съобщаваните нежелани реакции на Tamiflu са гадене или повръщане, стомашни болки, стомашно разстройство, главоболие и болка. Тези нежелани реакции се наблюдават предимно след първата доза от лекарството и обикновено спират с продължаването на лечението. Честотата на тези реакции се намалява, ако лекарственият продукт се приема с храна.

Редки, но сериозни реакции: потърсете веднага лекарска помощ (Те може да засегнат до 1 на 1 000 души)

По време на лечение с T amiflu, има съобщения за редки събития, които включват

  • Гърчове и делириум, включително променено ниво на съзнание
  • Обърканост, необичайно поведение
  • Налудности, халюцинации, възбуда, тревожност, кошмари

Тези събития се съобщават предимно при деца и юноши и често започват внезапно и отзвучават бързо. Няколко случая са довели до самонараняване, някои от които с фатален изход. Такива невропсихични събития се съобщават също и при пациенти с грип, които не са приемали Tamiflu.

  • Пациентите, особено деца и юноши, трябва да се наблюдават внимателно за поява на описаните по-горе промени в поведението.

КОМЕНТАР ЗА ТОВА “ЧУДОДЕЙНО ЛЕКАРСТВО”? НЯМАМЕ!!!

Споделихме мислите си с вас и намеренията си да продължим с ПРОМЯНАТА, В ЖЕЛАНЕТО СИ ДА ПОМОГНЕМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА ОНЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО СА ГОТОВИ, ДА СЕ ПРОБУДЯТ ЗА РАЗЛИЧНОТО, НЕКОНВЕНЦИОНАЛНОТО. ЗА ЗДРАВЕТО!

Молим ви от все сърце: Ако не сте съгласни с нас, не ни убеждавайте в обратното, защото ние сме силно ангажирани в нашата Оздравителна Програма от рано сутрин до късно вечер в грижа за Участниците в нея /Само онзи, който не е бил Участник в нея, не знае наистина колко ангажирани сме в Къщата на Промяната всеки ден!/ и наистина, ама наистина!, нямаме време за дискусии и преписки, които няма да ни надградят с нищо. И не защото не искаме да чуем вашето мнение, даже и да е различно то, а защото вече сме го чували от другиго и не сме съгласни с него. Това е достатъчно, за да не бъдем убеждавани в обратното на онова, което споделихме до тук.

НИЕ, АДИ И МИЛЕН ЦАНОВИ, НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ КОРОНА ВИРУСА!

НИЕ СМЕ ПРОМЯНАТА!

БЪДИ И ТИ ПРОМЯНАТА ЗА СЕБЕ СИ И СВОИТЕ ДЕЦА, ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ! БЪДИ ПИОНЕР-ГЕРОЙ ИЗЛИЗАЙКИ ИЗВЪН МАСОВАТА ИСТЕРИЯ! ТИ СИ РАЗЛИЧЕН!

БЪДИ И ТИ ПРОМЯНАТА ЗА СЕБЕ СИ И СВОИТЕ ДЕЦА, ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ! БЪДИ ПИОНЕР-ГЕРОЙ ИЗЛИЗАЙКИ ИЗВЪН МАСОВАТА ИСТЕРИЯ! ТИ СИ РАЗЛИЧЕН!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *