Търси се собственик за ранчото на Jason Newsted от Metallica

Търси се собственик за ранчото на Jason Newsted от Metallica Collage of Jason Newsted and his Montana ranch
Ако сте фенове на Metallica или просто винаги сте мечтали да живеете в уютно американско ранчо, то звездите се подреждат в правилна за вас позиция

Бившият басист на бандата Jason Newsted е обявил за продан имението си в щата Монтана. То е кръстено Rockin JN Ranch и е разположено на площ от 545 акра.

mmtv-jason-newsted-ranch-2.jpg

От къщата, разположена върху хълм, се разкрива 360-градусова гледка към прекрасната природа на Средния Запад, съобщава Daily Mail. Дървеното ранчо е построено преди 11 години. А според агенцията ‘Hall and Hall’ включва три спални, още толкова бани, трапезария, семейна стая и луксозна кухня.

mmtv-jason-newsted-ranch-3.jpg

Вратите в къщата са направени от камък, а таванът е висок и оборудван със светлини, които пръскат лъчи. Удобствата не спират дотук: до самия дом има парник и отделна пристройка, а разположението прави мястото около имота идеално за походи и езда.

mmtv-jason-newsted-ranch-4.jpg

Всички тези удобства могат да бъдат ваши само за…4.95 млн. долара. Но какво е тази сума за безценния дом, за чието построяване помага производителят на китари Gibson. Той осигурява специалното дърво, което позволява на стената в стаята за отдих да блести със слънчева светлина. Ако питате нас, достатъчна причина и новият собственик да засияе е, че притежава парченце музикална история, където живее и твори басистът, част от Metallica между 1986 и 2001 г.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Снимки: Hall and Hall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *