КОЛАГЕНЪТ- чудото за самочувствие и красота

КОЛАГЕН - чудото за самочувствие и красота | MMTV

Уникалната формула с колаген от ВИТАГОЛД ще ни даде здрави кости, изгладена и подмладена кожа и най-важното – самочувствие и добра кондиция

Всеки от нас е суетен, спорен е въпросът дали това са мъжете или жените. Едно нещо е сигурно – ние сме подвластни на времето. Биологичният часовник тиктака и ни напомня, че вече само с фитнес, диети и спортуване на открито няма да се подмладим. Имаме предимството, че живеем в епоха на изключително количество информация, което бомбардира отрудените ни мозъци и ни прави още по-объркани кое да оставим в съзнанието си.

Поникналите като гъби аптеки предлагат свободен достъп до огромен каталог от лекарства и хранителни добавки. В това необятно море ние имахме късмет и уловихме златната рибка, която ще ни изпълни повече от три желания – Колаген комплекс на Витаголд. С негова помощ ще станем видимо по-млади. Ще подобрим зрението си, ще изгладим кожата, ще развеем буйна коса и ще тичаме след автобуса без да се задъхваме. Кои са обаче вълшебниците, автори на това чудо? Нека разберем повече от самите тях.

Още от създаването си „Витаголд” е синоним на високо качество 

Смело можем да заявим, че за годините неуморен труд и постоянство „Витаголд” успешно се изгражда и утвърждава на българския пазар, като компания държаща на здравето на потребителите си, посредством иновативни продукти и изцяло натурални съставки. Богатата гама от продукти, утвърдените принципи и страстта на екипа стоящ зад идеята „ Витаголд” са виновниците за стремежа и възможността на десетки хиляди хора да живеят пълноценно. Следейки световните открития в сферата на хранителните добавки и здравословния начин на живот, „ Витаголд” поддържа висок стандарт. Предоставя на потребители си, продукти с модерен състав и безкомпромисно качество а именно: патентовани формули, комбинации от различни био-активни съставки, минерали и витамини, произведени в съответствие с най-високите изисквания за качество. Сътрудници в начинанието „ ЗДРАВЕ” на „ Витаголд” са водещи световно признати компании от фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост.’’

Колаген! Колаген!

Какво знаем за колагена:

* Колаген – основен структурен протеин в човешкото тяло. Главен компонент на кости, хрущяли, сухожилия и ставни връзки. Липсата или забавена био-синтеза на колаген, предизвиква стареене на меките тъкани и костите. Хидролизираният колаген, научно разработен и използван в Колаген комплекс макс се отличава с много висока степен на резорбция в организма.

*Количеството колаген, който ви е нужен зависи от възрастта и състоянието на кожата ви като то може да варира между 5mg до 15 mg.

* Ето и най-важните ползи от приемането на колаген:
 Влияе добре на костите и намалява болките в колената
 Помага да се справим с болката в гърба
 Възстановява кожата и я прави по- гладка и еластична
 Незаменим за здрави нокти и коса
 Подпомага при сърдечно-съдови заболявания

Сигурна съм, че в съзнанието ви изникват още и още незаменими негови свойства. Благодарение на Витаголд не е нужно да се ровим из интернет за да разберем кой колаген да изберем.

Ето защо:

COLLAGEN COMPLEX

Vitagold Collagen Complex е специална хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от хидролизиран колаген, в комбинация с важните минерали магнезий, калций и мощният антиоксидант витамин C. Тя допринася за поддържането на здрави стави, кости и мускули. Подкрепя мозъка, сърцето и подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите.

Колаген Комплекс спомага за правилното функциониране на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан, укрепва стените на кръвоносните съдове и скелетната мускулатура и допринася за поддържането на добро зрение.

Научете повече:

COLLAGEN COMPLEX

COLLAGEN COMPLEX MAX

Vitagold Collagen Complex Max е създаден с прецизно подбрани съставки: колаген, хиалуронова киселина, калций, магнезий, цинк и витамини C и D3, които допринасят за правилното функциониране на ставите, костите и опорно-двигателния апарат и спомагат за поддържането на добро зрение и красиви коса, кожа и нокти. Колаген Комплекс Макс подобрява подвижността, здравината и еластичността на ставите и тъканите. Облекчава болката и сковаността при възпаления на ставите и травми на опорно-двигателния апарат. Благодарение на съдържанието на колаген, хранителната добавка видимо изглажда фините линии и бръчки и придава здрав, свеж и младежки вид на кожата. Подобрява здравината на косата и ноктите, което го прави подходящ при чупливи нокти и тънка и изтощена коса. Колаген Комплекс Макс предотвратява причините за развитието на остеопороза и остеоартроза, подхранва и възстановява синовиалната течност, както и засилва естествения синтез на колаген.

Научете повече:

COLLAGEN COMPLEX MAX

КОЛАГЕН КОМПЛЕКС АКТИВ ТЕРАПИ

Използваните в КОЛАГЕН КОМПЛЕКС АКТИВ ТЕРАПИ патентовани биоактивни колагенови пептиди, получени при специална двуфазова хидролиза, оказват благоприятен ефект за здравето на ставите. Подпомагат свободното движение. Допринасят за красиви коса, кожа и нокти. За здрави кости и зъби. Подходящ за хора с активен начин на живот, възрастни и хора с наднормено тегло. КОЛАГЕН КОМПЛЕКС АКТИВ ТЕРАПИ съдържа патентовани, биоактивни колагенови пептиди. Стимулира хрущялните клетки, засилва метаболизма на хрущялната тъкан, намалява дискомфорта в ставите, подпомага движението.

Научете повече:

COLLAGEN COMPLEX

Платена публикация

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *