ММ Лексикон с Елена Чудомирова – Ели

ММ Лексикон с Елена Чудомирова - Ели | MMTV
В ММ Лексикон ви представяме екипа и лицата на телевизия ММ и авторите в сайта ни.

Днес задаваме въпроси на лютата фенка на електронната музика и лайфстайл блогър Елена Чудомиров – Ели – едно от новите лица на медията ни. Съвсем скоро Ели започва свое предаване, очаквайте подробности.

1. Коя е Елена Чудомиров – Ели?

Елена Чудомиров е на 23 години, усмихната, не много приказлива, любител на кафе и ценител на малките неща в живота.

2. Защо ММТВ?

ММТВ винаги са били музикалната телевизия, която се опитва да разшири музикалната култура на българина с това, което бих нарекла качествена музика. Общите ни цели и отборът от хора, определено бяха и са огромен плюс.

3. Първият албум който си купи беше на…?

Честно казано, ми е много трудно да си спомня първия ми закупен албум. По-скоро много обичах сама да си правя CD-та с разнообразна музика, но си спомням, че първата касетка, която получих беше на Шер.

4. Любимото ти място на планетата е…?

Доста труден за мен въпрос, тъй като обожавам да пътувам. Може би Южна Франция. Слънце, море и невероятна гледка към Френските Алпи.

5. Трите неща, които не би простила на приятел?

Не съм конфликтна личност и до сега не ми се случвало да трябва да простя на приятел за нещо. Може би защото приятелската ми група споделя помежду си и сме доста искрени една към друга.

6. Любим цвят?

Розов.

7. Какво е музиката за теб?

Хм, може би любимата ми форма на изкуство. Музиката е достатъчно разнообразна и винаги успявам да намеря нещо, в което да се ‘влюбя’ и да избягам от ежедневието.

8. Кои са любимите ти изпълнители?

Имам много и от различни жанрове. В последните години се интересувам изключително много от електронна музика и бих казала, че Fakear, Detroit Swindle и Bicep са заели челните места в личната ми класация.

9. Какво не знаят за теб най-близките ти приятели?

С най-близките си приятели споделям всичко. Понякога се опитвам да им спестя тревогите си, но винаги разбират, когато не се чувствам добре.

10. Любимата ти кухня е…

Италианската, обожавам паста.

11. Защо не слушаш чалга?

Чалгата и чалга “културата” никога не са били нещо от което искам да съм част или се интересувам. Не намирам тази естетика за примамлива и честно казано я смятам за доста просташка.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.