Party At Home с Fakear

Party At Home с Fakear | MMTV

Изминаха два месеца от началото на извънредното положение. В опитите да останем продуктивни, забравихме как да се наслаждаваме на живота в комфорта на своите домове.

Ако за момент забравим за всички любими отменени партита и фестивали, все още може да се отдадем и любуваме на супер яка музика. Благодарение на диджеи от цял свят, снимали сетовете си на необичайни локации, можем да се насладим не само на хубава музика, но и да попътуваме макар и виртуално.

В тази поредица ще ви представим големи имена в музикалната индустрия и техните сетове, които дори и за час, ни връщат към готините парти моменти

В това издание на Party At Home, ще посетим Френските Пиренеи, заедно с един от любимите ми продуценти и музиканти – Fakear. Гледката от обсерваторията и мелодичната електронна музика на Fakear са перфектна комбинация за домашно приготвен коктейл и събиране на слънчеви лъчи.

Насладете се на парчетата ‘Uprising’ и ‘Hinode’, макар и от вкъщи. А скоро предстои и ексклузивно интервю за MMTV и представяне на новия му албум.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *