Party At Home с Detroit Swindle

Party At Home: Detroit Swindle | MMTV

Изминаха два месеца от началото на извънредното положение. В опитите да останем продуктивни, забравихме как да се наслаждаваме на живота в комфорта на своите домове. Ако за момент забравим за всички любими отменени партита и фестивали, все още може да се отдадем и любуваме на супер яка музика. Благодарение на диджеи от цял свят, снимали сетовете си на необичайни локации, можем да се насладим не само на хубава музика, но и да попътуваме макар и виртуално.

В тази поредица ще ви представим големи имена в музикалната индустрия и техните сетове, които дори и за час, ни връщат към готините парти моменти 

Любимото ми холандско дуо Lars Dales и Maarten Smeets, още известни като Detroit Swindle, винаги успяват да доставят на феновете си супер яка парти вечер.

Lars Dales и Maarten Smeets, още известни като Detroit Swindle, винаги успяват да доставят на феновете си супер яка парти вечер

Разпродадените им партита в клубове като BAR Rotterdam, бяха легендарни и съм изключително щастлива, че успях да посетя няколко. Чуйте един от любимите ми техни сетове от Амстердам, включващи яки парчета като ‘The Wrap Around’, което ги изтреля до върха на класациите през 2012.

#PartyAtHome #mmixer

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *