Летен съвет за красота – Лек грим

Летен съвет за красота – Лек грим... MMTV Online...

Лице със сияен естествен тен… с лек грим? Напълно постижимо чрез дълбока и постоянна хидратация на кожата. Нека играта на нюанси започне сега!

СТЪПКА 1 – Грижа за кожата

Изходна точка, особено през лятото, е хидратацията. Лосионите трябва да бъдат обогатени с хиалуронова киселина, овлажняваща база, витамини и плодови киселини, ребалансиращи съставки, които запълват и най-фините бръчки по кожата ни. Същевременно да успокояват и намалят зачервяванията. Всички знаем, че само върху кожа получаваща правилната грижа, можем да постигнем ефектът “грим- без грим”. Или иначе казано, ако кожата не поддържа нужния процент вода, гримът определено се повлиява. Пудра, сенки или други видове прахообразни продукти остават по кожат ни, а цялата вода се абсорбира от клетките. Това обяснява защо продуктите, с помощта на които достигаме до един естествено изглеждащ грим трябва да бъдат базирани на вода.

СТЪПКА 2 – Основата

Основата Именно тя тушира, затъмнява и нормализира порите, като по този начин изравнява тена и подготвя кожата ни за нанасяне на грим.

Именно тя тушира, затъмнява и нормализира порите, като по този начин изравнява тена и подготвя кожата ни за нанасяне на грим. Освен това блокира и предотвратява „блестящия” ефект, който застрашава представянето на грима ни особено през топлите месеци.
*Универсалниата прозрачна основа е подходяща за всички типове кожа.

СТЪПКА 3 – Изборът на фон дьо тен!

Всеки има любим фон дьо тен и не се разделя с него, дори в летните горещини. Използвйки го разреден с овлажняващ агент, облекчаваме текстурата му. Същото важи и за коректора: Последното поколение коректори са с полу-течна консистенция, което позволява покритие без наслояване.
*Коректор нанасяйте само на засегнатите от несъвършенства места.

СТЪПКА 4 – Искрящ поглед

Използването на сенки за очи през лятото, особено на такива в телесни тонове с блястящи частици би направило погледа ви изкрящ и загадъчен.

Използването на сенки за очи през лятото, особено на такива в телесни тонове с блястящи частици би направило погледа ви изкрящ и загадъчен. Избягвайте тежкия грим през деня, както и очната линия. Всички ние я обичаме, но лятото е сезонът през, който свбодно може да я пуснем в отпуск!

СТЪПКА 5 – Изкуството да озарим лицето си

Искате през целия ден да се чувствате докоснати от светлината? Highliter или така нареченият озарител за лице бихте могли да намерите под най-различни форми и текстури. Прахообразни, течни или стик. Залагайте на олекотени формули на продуктите за максимална свежест и комфорт.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *